torsdag, oktober 30

Minst like interesting dag - OD

Hva skjer med at det skjer så mye rart for tiden a? I dag var det OD dagen, jeg jobba hos mormor på Drammen drift eller Toma eller ettellerannet sånt renholdsfirma. Jeg kopierte lister og førte regnskap over mopper og vaskemidler. SPENNENDE! Også fikk jeg Oreo og penger av mormor :D yeey!

Kvart over fem gikk jeg fra mormor og ned til jernbanestasjonen. Der sto Kristine og venta på meg, for vi skulle være smarte og komme til konserten litt tidlig. 169bussen kom den, og vi satte oss på. Kan vel si vi satt der litt for lenge. Eirin sa nemlig etterpå at vi skulle gått av ved en runnkjøring ved Rema som før var Lidl eller noe sånt. Vi gikk av på Rimi, i nærheten av en eller annen frogner kirke. Dama vi spurte om veien sa "skal dere til st.hallvard? da skal dere vel ta buss?!" neida. Vi skulle gå vi. Det verste er at rett foran oss kjørte 71bussen forbi. Kunne vi ikke bare tatt den?! Etter flere angstanfall og diskusjon om hvilken retning vi skulle gå ringte vi til Jørgen. Vi fant hvertfall ut av vi var på helt feil sted. Ingen visste at det engang var en kirke i nærheten av st.hallvard. Men Eirin klarte å få oss til å skjønne hvor vi skulle ha gått av, så vi la i vei mot Drammen. Balanserende på den hvite veistripa mellom en skummel vei og et strømgjerde. Selv om vi prøvde å haike ville INGEN engang sakke farta! Hva er det for slags oppførsel? Nordmenn. Sære folk. Når vi endelig kunne se St.Hallvard ringte Jørgen for å si at vi ikke rakk det, så vi ble litt lei oss og begynte å løpe over en fotballbane. I enden er det en diger skråning og på toppen står Eline. Da ble jeg glad. Jeg klarte å løpe opp en skråning faktisk! Selv om all søla landa på Kristine.

Når vi omsider fikk kommet oss inn hadde visst alle hørt om oss som tok 169bussen altfor langt. Haha. Da var det fantastisk å bli møtt av klemmer fra alle snille folkene! Og den kjempebra konserten, med What if og Eyesore <3 og massssse annet bra! Det var verdt det, å gå så langt.

(Sorry, ingen bilder idag. Har som kjent ikke noe å ta bilde med lenger)
Kanskje jeg skal prøve med spørsmål også?
Hva har du gjort på OD-dagen?

onsdag, oktober 29

"Inntresang dag lissom"

Andre bloggen på en dag. Den første er litt kortere.. Hah ikke rart jeg ikke får noen kommentarer. Joda nå skal du høre. Etter skolen i dag så møtte jeg Aina, hu fant faktisk veien helt inn til gangen på skolen altså x) Hu skulle nemlig på Gulskogen for å kjøpe korsett eller noe.. Men det fikk vi aldri kjøpt. Først hadde vi tenkt å ta bussen til Gulskogen halv fire, men da så vi mange av st.hallvard folkene så vi gikk/løp/skle bort til dem. Det var koselig å møte så mange hyggelige folk midt oppi alt det halvnegative :P Etterhvert var det bare Eirin, Jørgen, Aina og jeg igjen der så vi ble med Eirin for å kjøpe votter. Der jobba det en ganske så aggresiv dame, vi sto visst i veien for henne hele tiden. Også gjorde det jo ikke saken bedre at Eirin holdt på å rive ned ett stativ.. Så gikk vi over bybrua, der vi gikk på en haug med mennesker, og Eirin klarte å miste de nye vottene sine flere ganger. Ja.. Også var vi på togstasjonen litt før Kongsbergtoget skulle dra. Jørgen trodde Aina gikk i 1. Det var litt morsomt.

Å gå til Gulskogen er litt kaldt, og ja, jeg som egentlig er ufan av digre boblejakker har den aller bobleste ja, pappa fikk den av onkel fordi han syntes den var for stor, og nå bruker jeg den xD

Jeg og Aina fant da ut at det ikke gikk noe stygg buss til gulskogen før leeeeenge, og ikke tenkte vi på at det kunne gått an å ta toget! Så vi gikk. Vi gikk fra Strømsø til Gulskogen. Det tok tre kvarter eller noe. Og på gulskogen gjorde vi ikke noe fornuftig, tror ikke vi gikk inn i noen butikker engang. Når vi fant ut at vi hadde tenkt å ta bussen stilte vi oss selvfølgelig på feil side av veien, og når vi omsider fikk løpt over veien trodde Aina at hu hadde mista lommeboka si. Bussen hadde tenkt å kjøre fra henne, så jeg gikk ut. Selvfølgelig var det bare Aina som var litt for stressa til å finne lommeboka, den var jo der. Vi løp til neste busstopp og kom på. Må jo si det var verdens hyggeligste bussjåfør! HallO! Også var det mange han ikke gadd å slippe inn engang, kun de som løp etter bussen og banka på vinduet. Neste buss ville selvfølgelig ikke ha oss med heller, selv om vi vinka som gale. Da ga jeg på en måte opp og satte meg ned på trappa ved museumsparkenbussholdeplassen. Aina tok første bussen som kom, men ut av den kom Eline så da satt vi på trappa til neste buss kom. Det var bare litt kaldt, men veldig koselig da. Eline hadde kommet halv elleve til skolen, og jeg som trodde 9 var sent..

Det er en gul bil på det ene bildet og på det andre ser vi litt slitne ut ja.. Vi hadde gått laaaangt og nei, himmelen var alt annet enn blå!

Som om ikke det var nok drama så måtte selvfølgelig mobilen min som også fungerer som kamera dø når jeg endelig kom hjem! Alt annet en skjermen fungerer, men det er jo den som er viktigst egentlig. Kunne ikke lyden dødd isteden?! Og selvfølgelig så er det noe galt med alle de 5 mobilene jeg fant her. Den ene virker bare skjermen, en er låst til netcom eller noe, en vil ikke lade og en til har død skjerm. Yeeeeeeeeeeeeeeey! Fikk redda ut bildene over fra den da, det gikk an.

Snø

På to timer kom det 20 cm med snø i hagen min. Nå er det sikkert mye mer, men nå sitter jeg på biblioteket på skolen og har fritime og er sulten, men her er det ikke lov til å spise. Egentlig hadde jeg planer om å levere tilbake noen bøker men de ligger jo selvfølgelig hjemme alle sammen. Vi skal ha engelskprøve i neste time, "The toilet" og "The last leaf".


I dag brukte jeg 90 minutter av livet mitt på å sitte på en buss og se på alle bilene som enten sto i kø eller halvveis lå slengt rundt i veikanten. (Hvorfor tok jeg ikke bilde av de?) Og sikkert 100 minutter fra huset mitt og til naturfagsrommet. Har ikke folk i Norge, vinterens land, opplevd snø før? Er det ingen som skjønner at det er totalt nytteløst å engang prøve å kjøre oppover Konnerudbakkene med nedslitte sommerdekk? Når til og med snøen var varslet lenge før! Ingen som skjønner at det er normalt med snø i slutten av oktober? Det trenger ikke å komme som et sjokk hver gang!

tirsdag, oktober 28

Neivel

Okei, da var det visst ikke meninga at jeg skulle gå på St.Hallvard. Først sa de at det var fullt mulig å bytte, men så var det visst ikke det lenger. Jeg hadde visst gått glipp av for mye musikkfag. Og det var KANSKJE noen på venteliste før meg. Det var ganske trist. Så tre år på Drammen. Yayyyyyyy

Jeg prøver hvertfall å se det beste i det, på en ironisk måte kanskje, for jeg hadde veldig lyst til å gå på st.hallvard!! Men det er jo min feil alt sammen, Eline har jo hele tiden sagt at jeg skulle søke der, men jeg er dum! DUMDUMDUM. Sånn er det. Livet går opp og ned, dette kan man vel kalle ned... Skole + tusen andre ting. Men nå kan det vel bare gå oppover? =)

I morgen skal det komme snø x)

søndag, oktober 26

Jeg vil bytte skole

Plutselig i dag har jeg veldig mye jeg har lyst til å skrive. Har allerede skrivi en altfor lang post om fredagen, som egentlig ikke handler om konserten i det hele tatt, men okei det er vel greit det.. Jeg har lyst til å gå på St. Hallvard! Egentlig så vet jeg ikke om det er mulig heller, men det er jo en del folk som har bytta skole de siste par ukene.. Har tenkt å kontakte inntakskontoret i morra for å høre hvordan det fungerer. Vet at det egentlig er en ledig plass på musikklinja også, men kan jo godt hende mange er foran meg i køen for å si det sånn..

Men hvis det faktisk er mulig å bytte skole, skal jeg gjøre det? Hjelp meg! Jeg trenger positive og negative ting begge steder. Og en: Strømsø er kjedelig, ja, det er kanskje litt pga. innstillinga mi, men.. Jeg lever jo for musikk liksom. Hvis ikke det blir for mye av det gode da.. Det er jo også en ting. Også er det det at mange sier de får liten tid til å øve og for mye "andre" ting som ikke er såå viktige. Men tenk på miljøet der da! Og alle musikkfagene. Men litt lengre dager enn jeg har nå da. Også må jeg kjøpe nye bøker, og det blir jo sikkert VELDIG lett.. Spesielt uten penger. Også er det mange som sier at musikklinja er mer for de som liker å ha musikk som hobby på en måte, som egentlig ikke har planer om å bli musikere..

Først nå ville jeg bare bytta rett til musikklinja, men så sier folk så mye forskjellig.. Gjerne med alt det positive godt planta på den ene sia, som for eksempel strømsø (eller hva ainabaina?).... Vel.. Jeg aner ikke hva jeg kommer til å gjøre. Jeg trenger tid til å øve ja, men kan vel klare å få det uansett? Er det ikke viktig å ha det litt gøy på skolen også ikke bare kjedelig allmennfag? Også er det jo alle dere fantastiske folka jeg har blitt kjent med på den såkaldt kjedelige skolen også da, hadde savna jo dere hvis jeg bytta.. Men tenk å kunne slippe gym resten av året da!

Så er det jo det med hovedinstrument da. Sax, piano eller sang? Hvis jeg tar sax tenker jeg at det kan bli endel styr både her og der med lærere bla., E.M. som jeg har nå og Siv som er på musikklinja. Yayys. En ting er sikkert, jeg slutter ikke hos Eli-Marie, da får jeg i tilfelle ha to lærere. Eller så hadde det beste kanskje vært å slippe hovedinstrumenttimene, men det blir jo bare surr og meningsløst.. Ellers kan jeg ha piano, det kan jeg jo ganske så bra, men da må jeg øve på piano.. Eller sang, men er ikke helt sikker på om jeg passer til å ha sang som hovedinstrument.. sære meg. sære meg som aldri kan bestemme seg. aldri bli fornøyd. jeg er rar. (=

Hvis det går, synes dere jeg skal bytte til musikklinja eller fortsette på allmenn? Jeg klarer ikke å bestemme dette helt alene nei.

Emilie Autumn =D


Vi var på Emilie Autumn på fredag! Genial dag det der altså. Kanskje jeg bør dele denne posten i mange små poster isteden? For den kommer til å bli lang. Veldig lang. Og jeg har altfor liten skrift og altfor mye tekst og altfor INGEN avsnitt.

Joda okei. Hva skjedde på fredag? Jeg sto opp ni eller noe, dro til skolen og hadde to timer, den ene hadde vi naturfagsprøve som gikk, vel, ikke bra. Så satt jeg på jernbanestasjonen en stund og så tok jeg og ånei.. ikke nevne seg selv først... Kristine, Aina, Cecilie og jeg tok toget til Oslo åtte over halv tre for å være helt nøyaktig, egentlig skulle vi ta det toget som vi eller kanskje jeg var sikker på at gikk 14:15, men neida, det hadde lyst til å gå 14:13 det, så da rakk vi ikke det. Men når vi kom til sporet var det ett tog som sto der hvor Daltoget pleier å gå så vi satt oss i det. Eneste problemet var at etter at vi hadde sitti der å lurt på hvorfor toget ikke dro snart i fem minutter så kommer en konduktør og lurer på hvor vi skal, for dette toget gikk ikke før om tre kvarter det. Hahaha. Så da var det bare å sette seg på den nærmeste benken å vente på Eidsvolltoget.

Okei, tror kanskje ikke jeg orker å skrive alt som skjedde likevel. Men så kom vi da endelig til Oslo, de andre kom kvart over fire så vi gikk litt i sirkler rundt omkring, og faktisk så så vi en dorull og en dusj som hang på en vegg der det var rivd en gammel blokk! og vi lo og lo og lo, også dro vi å så på emoene på spor 19 faktisk, også møtte vi de andre og dro til shadowland for å hente bilettene. Jeg er glad MT kunne veien, ellers hadde vi nok surra rundt der enda. Ja spooooole fremover.. Vi sto utafor SubScene i nesten to timer tror jeg, der sto vi og sang Emilie Autumn sanger som What if og Misery loves company og Maria Mena sanger og nattkjolesangen xD Var nok noen som ikke var så glade i oss da ja.. Hah. Selve konserten var egentlig kjempebra, vi hadde ikke veldig bra plasser, men sto ikke midt inni mengden og vi så hvertfall folka på scenen fra livet og opp.. Veldig bra konsert! Men skulle ønske hu hadde syngi What if for det var den sangen jeg kunne best da, og den er den fineste kanskje..

Rundt elleve var konserten ferdig, og vi begynte å diskutere hvilken stasjon det var kortest (og tryggest) å gå til, jeg ville til Nath. men vi endte opp på Oslo S. Selvfølgelig rakk vi akkurat ikke Kongsbergtoget, og det var det eneste toget jeg kunne ta i nærmeste fremtid siden jeg har et så fryktelig sært månedskort. De andre tok et tog som gikk ti på halv tolv eller noe, mens Julie, Jørgen og jeg satt på Oslo S til omtrent halv ett. Den tiden gikk egentlig veldig fort så det var bare hyggelig. På toget sang vi sanger og alle så rart på oss. Koselig. Og jeg var faktisk hjemme en halvtime senere enn de som hadde tatt det andre toget bare. Den natta var jeg så sliten at jeg ikke klarte å sovne ordentlig faktisk, så jeg lå og sang på What If helt til 4-5 tia, og lurte på hvorfor i svartegranskogen jeg ikke går på musikklinja, også lurte sangen seg inn på hjernen min igjen. slemme sangen som er så fin =D

torsdag, oktober 23

Høst











På vei hjem. Jeg liker å ta bilder av rare ting på rare måter med mobilen. Hah. Kommenter da vel!
Flere bilder

Oss i en eller annen avis: http://www.oblad.no/article/20081023/BADEBYEN/580384737/1222/badebyen

onsdag, oktober 22

Overskrifter er en morsom oppfinnelse

Det er ikke så lett å lage bra overskrifter. Ikke det at det har noe å si heller, for INGEN leser bloggen min uansett! Jeg har så mye som en kommetar her eller noe! Kanskje jeg må begynne å kommentere noen blogger og sånn jeg også så jeg kanskje får noen flere lesere.. Tror det er mer "aktivitet" på blogg.no, der ser man jo alle de nye postene til andre på forsia og sånn, og man kan ha venner osv... Men her kan jeg poste rett fra mobilen min da og det er jo litt morsomt noen ganger x) Kanskje jeg skal legge ut noen av de fantastiske bildene fra ventinga i konkurransene i helga? Som visse personer kommer til å bli veldig glad for.. Hehe.

Ja, jeg vet at bildene er både mørke og dårlig kvalitet og at mange av folka ser alt annet enn normale ut, men mobilkamera hey! Kommer til å legge ut flere bilder når jeg faktisk klarer å ta noen bra bilder, dette her blir jo bare surr.

søndag, oktober 19

Kaizers og konkurranser

På fredag var vi på Kaizers =D Veldig bra konsert, bortsett fra at jeg ikke egentlig kan så veldig mange av sangene og sånn.. Men.. Hehe, kanskje jeg begynner å høre på de nå? Også anbefales det ikke å gjemme sakene sine mellom noen store blomsterkasser nei..

Og på lørdag var det Buskerudmesterskapet og UMM (ikke UKM som det sto i avisa..). Kan vel si det gikk best i BM, jeg vant! hehe =D også fikk både kvartetten og sangduoen 3. pris i UMM, akkurat ikke direkte til finalen.. Men whatever - jeg og Aina skal heller til Danmark finalehelga. Det blir bra, vi to på danskebåten og en helg i Aarhus med oss og Anja og Andras. =P Gleder meg allerede jeg altså. I dag fikk kvartetten 2. plass i BM, 91 poeng tror jeg..

offamei, i morra er det ikke mere helg... Men dette er en fin ukee! Vi slutter halv to 3 av dagene og begynner seint på fredag, også er det Emilie Autumn konsert på fredag. Og ikke så mye øving som forrige uke siden vi er ferdige med konkurransene nå, bare Aqvakonserten i Drøbak på lørdag da.. Jaa.

torsdag, oktober 16

Sitron - verdens nye energikilde?

Naturfagfordypning ja.. For en tragisk blogg jeg har! Er det mulig? x)

Hvorfor ikke bruke sitron som løsningen på alle energiproblemene i verden, vi fikk nesten 1 volt spenning med en sitron og noen kobber- og sinkbiter. Ganske så miljøvennlig også. Ikke hydrogensamfunnet, sitronsamfunnet! Sitrondrevne biler. Hehe.


Spennende ikke sant? Det er altså det vi driver med på skolen..


Etterpå skal jeg på kulturskolen, da kommer avisa for å intervjue oss om konkurransene.. Og det rekker jeg jo veeldig bra siden jeg slutter fem min etter avisa kommer og jeg må jo tross alt gå bort dit også.., Jaja. Etter det skal jeg surre litt rundt i byen til jeg forhåpenligvis møter noen jeg kjenner, ofte er det Eline, så får håpe på det. Hvis ikke jeg bare ender opp med folka på kulturskolen og union da.. Så, halv sju, skal jeg spille med fantastiske pianisten på kulturskolen som skal ha maange penger for det. Og klokka 7 skal vi øve med kvartetten.. Håper jeg rekker å spise noe i mellomtia hadde jo det vært fint det også x)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅh! =D I morra er det Kaizers! Også får jeg ikke vært med de andre på eventyr etterpå, for jeg skal spille konkurranser dagen etter.. Jaja, får håpe de kjeder livet av seg uten meg xD neida. Det blir morsomt før konserten også da, hvis jeg rekker det etter Oslo.. Det skal jeg så.

onsdag, oktober 15

Mobilblogging x)


Stakkars fine kula har slutta å synge!

Mobilblogging ja, måtte jo prøve det også... Når mobilen min er så fantastisk og har en sånn funksjon som gjør at jeg kan sende bilder til bloggen gratis.. Hehe. Mange blogger på en dag, ikke rart jeg ikke får noen kommentarer. Ikke det at noen mest sannsynlig vet om denne bloggen heller.. Jaja. Får håpe dette funker da(:
Nå skal jeg gå å øve til konkurransene jeg. Det er jo litt viktigere enn blogg..

Fritimer og andre morsomheter

Jeg og blogging funker ikke så veldig bra.......Likte best den første bloggen min på blogspot, men selvfølgelig sletta jeg jo den når jeg fant fantastiske blogg.no yeeeeee. Så nå har jeg gitt opp blogg.no og er tilbake her igjen x)
I dag føler jeg meg plutselig trist. Aner ikke hvorfor. Føler meg skikkelig emo egentlig. Har mest lyst til å dra hjem å sove. haha

Nå sitter jeg og Lill Sofie på biblioteket på skolen, vi har fritime og har vel egentlig ikke noe å gjøre fram til 12.... Denne skolen her er nokså veldig kjedelig av seg, hvorfor skjønte jeg ikke det for et halvt år siden?! Teori, teori, teori, teori, fritime, teori, teori, gym, teori. Og så må man ta med at jeg virkelig elsker gym, helt klart. Og disse fantastiske fritimene, ja spesielt disse på onsdager, de er bare plagsomme! Først har vi en time med naturfag der alle nesten sovner, også har vi en megalang fritime i andre økt! Hva er vitsen? Kunne vi ikke bare begynt seinere som alle andre?! Neida. Jeg liker å klage i dag hah. Tenk hvis jeg hadde begynt seinere isteden, da kunne jeg brukt de nesten to timene på å øve, skal jo være med i Buskerudmesterskapet og Ungdommens musikkmesterskap i helga. Pluss Kaizers konsert og andre ting. Det hadde vært fint, men her må jeg ta bussen halv åtte for å ha en kjedelig naturfagstime x) Og da blir man jo ikke så veldig positiv heller så nå sitter jeg her å skriver en skikkelig negativ blogg, ikke bra. Kanskje jeg skal prøve å lage en blogspot blogg som var litt mer som den gamle igjen? Eller kanskje jeg bare skal gjøre matteleksa..... Ååååååå - jeg må få meg en mer positiv innstilling, skal jo gå på denne nydelige skolen i tre fantastiske år. Det kommer til å bli veldig koselig. Tolk det som du vil. Jeg skulle nok gått på st. hallvard..........

13:21


Dette er fryktelig morsomt. Vi har samfunnsfag. Om yrker og lønn og slike interessante ting. Vi skulle gå inn på ssb.no å se på statistikk i sta, også skulle vi snakke om de forskjellige yrkene. Nå sitter ALLE elevene på facebook og spill og det som verre er, mens læreren står der å snakker for seg selv. Egentlig veldig komisk, hadde sikkert sitti å ledd hvis noen "le-mennekser" hadde vært her =D Stakkars lærer. Morsomt, nå ble jeg nesten litt glad jeg x)

Another blog

Okei, blogg nummer altformange.
Lurer på hvor lenge den kommer til å vare, mest sannsynlig bare til oktober eller noe.. Dette er visstnok den tredje bloggspot-bloggen min, trodde jeg bare hadde hatt den jeg prøvde å lage forrige måned jeg men.. Hadde vært medlem her siden november 07:O

Jeg har hatt milliarder piczosider, freewebs sider, wordpressblogger, blogg.no blogg, subdomain nettsider, limited-love.net i ett år, og nå har jeg en mer eller mindre normal blogg. Mindre normal ville jeg tro. Dette kan bli morsomt.