søndag, november 30

Første søndag i advent


Nå er det bare fire uker til jul :D
Slangen som spiser juletre og pakker i Nightmare Before Christmas :D jeg og Kristine lo så fælt av den, etter å ha sett samme klippet 200 ganger!

Julebord med SaxPistols er morsomt, hvertfall når Aina og Julie nærmest tror de blir fulle på Cola x) Vi mishandla stakkars bruskorkene og lysa, som fikk 5 stilker og 5 flammer i hver, de smelta helt for å si det sånn.. (og ja, endelig har jeg fått igjen mobilen min som du kan se)


Jeg har problemer. Nå har jeg lagd to mongosmilier og en ny versjon av verdens kuleste ikkefacebooksmiley, helt på egenhånd.

torsdag, november 27

JEG SKAL TIL USA

YIPPI! Jeg og Aina har fått stipend til å dra på bandcamp i Dakota i sommerferien! I tre uker!! Bortsett fra at de har verdens SÆRESTE regler der, jeg skal til USA, bare jeg og Aina! Og kanskje vi skal være der en ekstra uke for å spille konserter og bo hos noen langt utti familien til Aina. OG DRA INNOM NEW YORK :D:D:D

onsdag, november 26

Jeg er sulten

Jeg er alltid sulten i andre økt. Spesielt når jeg er på naturfagsrommet eller biblioteket. Det er slemt, man må jo få spise når man vil. Også har vi fritime andre økt onsdag, som er i dag, som er nå. Jeg skulle vært på elkjøp å henta den dypt savnede mobilen min, men ingen gadd å bli med. Nå sitter jeg på biblioteket mens de andre regner matte for harde livet. Jeg glemte boka i klasserommet og det er jo ikke noe vits i å hente den tenkte jeg, for jeg klarer ikke å gjøre matte frivillig. Oo. Nå er det bare 18 min til matpausen :D MATMATMAT!! :):) Men først skal vi øve gjennom vår dramatisering av Trymskvida.

tirsdag, november 25

♫Another Day

Dette er en fin dag. Både ja og nei. drama, geografitime uten lærer med fææææl musikk, gymprøve som den andre klassen sa var syk, naturfagfremføring om omega3 som det ikke finnes så altormye å si om, barrattdueprøve, tulletog x2 og bandøvelse med another day. Jeg er visst ikke så fan av store bokstaver i dag heller. Nå er jeg sulten, og vi har visst fått en hel klasse til på besøk. Også er jeg trøtt, for jeg har sovi maks 4 timer i natt selv om jeg i dag tidlig sto opp ti over sju, dusja og klarte å rekke bussen ti over halv 8, med frokost tilogmed. YAY ME. I kveld skal jeg legge meg halv elleve. Senest. Hvis jeg er hjemme da.

mandag, november 24

HOME

Danmark har grelle, uforståelige tog. De deler seg! Norge er fint. Men jeg liker veldig godt Danmark. Der er alt så billig derx) Heh. Også er det ikke såå kaldt. Også går siste bussen halv ett, ikke halv tolv. Norge er kanskje ikke så fint likevel. Men Norge har fine, forståelige tog.

lørdag, november 22

DANMARKZ

Nå sitter jeg på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Savner dere i Norge, faktisk! Her skjer det ganske så lite. Nå sitter vi på biblioteket fordi Andras øver og jeg GIDDER IKKE å bli med Aina for å kjøpe milkshake.. På macdonalds!!! ÆSJ nei.

Vi bor hos Andras - han har en hybellignende greie med minibad og en seng og et illeluktende kjøleskap. I dag har vi hatt timer med Claus fra halv elleve til fem, og så spiste vi taco som besto av en del halvgamle grønnsaker, smasha ananas og vegetarkjøttdeig stekt i ketchup i en kjele. Hahaha. Det mest spennende som har skjedd er vel at jeg mista Aina ett par hundre ganger, den ene gangen fra boardninga og inn på flyet. Er det mulig liksom?! Skulle ønske jeg var i Norge nå sånn egentlig, der skjer det hvertfall noe. En ting er fint her da, siste buss går en time seinere enn Konnerudbussen! Ikke det at det har noe å si for det skjer jo ikke så mye som sagt. Jeg synes litt synd på meg selv akkurat nå. Men nå skal jeg gå å finne meg ett rom med et piano så kan jeg finne på noen fine kadenser og øve på intervaller.

HOPE YOU MISS ME

onsdag, november 19

Hejdå! (det var kanskje ikke dansk... :/)

I morra reiser jeg og Aina til Danmark. Vi skal kjøre fly og tog og buss og gå litt. Alene. Jeg og Aina. Det kan bli litt spennende det. Også er det jo litt fint at jeg ikke har klart å få meg til å pakke heller, men Kristine (nå nevner jeg deg igjen altså!!) har pakka klær for meg når hu besøkte kattungene. Så slapp jeg å tenke på det. Nå sitter jeg å øver på intervaller på nettet faktisk! Musikknerd som jeg er. Også begynner jeg å komme meg oppover på highscorelista :D:D hahahahaha. Daniel skal snakke med folk på musikklinja for nå er det enda en ledig plass der. Kaaanskje de vil ha meg nå? :P Og endelig er det noen andre som skjønner noe av de rare musikkgreiene jeg snakker om hele tia x)

Hvorfor kunne det ikke vært litt lysere her i Norge nå for tiden? Det er så trist med mørket, men litt koselig også da, og man blir trøtt. Og jeg vil ha snø, for det er hvertfall koselig. Også er kattungene veldig koselige da, de begynner å få øyne nå :) Nå kjente jeg at jeg begynner å bli litt stressa. Jeg må pakke alt som ikke heter klær og dusje og noe mer og enda noe mer som jeg ikke husker. YAY.

tirsdag, november 18

Slitsomme tirsdager

Ooh. Forrige blogg var kl. 22:22. Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult'

Tirsdager. Yay. Først fire åttiminutterstimer på skolen, og de er SPRÅK(norsk), NATURFAG, SPRÅK(engelsk), SPRÅK(fransk). Så er det meningen at jeg og Aina skal ta toget egentlig kvart over fire (men det gidder vi egentlig aldri å rekke for da kommer vi så tidlig til BD), men vi tar det som går åtte over halv fem som regel. Og ofte møter vi Kongsbergfolk som skal ta Kongsbergtog. Det er koselig. Og før det surrer jeg rundt i byen et par timer. Det er dumt at det blir mørkt klokka fire! Alle blir jo deprimerte av det, og ikke minst trøtte! Sovna i engelsktimen og på toget. Og Aina klarer jo til og med å sovne gående x) I dag var det ganske så morsomt i satslære/hørelære/teori, og jeg skulle liksom forklare masse om fullstendige kadenser, harmonisering med forholdninger og sære akkorder. Men det var morsomt, klassen vår består nå av fire stykker, Aina, meg, Vera og Audun. Og vi er mye flinkere enn M-klassen som liksom skal være mye bedre enn oss så det så! :D Også er Dag litt genial noen ganger. Ooooog hjelp, neste gang har vi "julepølseprøve" som Dag kalte det.

I morra har alle andre FRI, mens vi må ha engelsk fagdag, uten engelsklæreren vår engang! Om Kenya og Øst-Afrika, heldigvis begynner vi halv ti og slutter halv to eller noe da. Også skal vi på kafe. Også må jeg pakke(for det er jeg jo veldig flink til). Også er det kor. Forresten så går det veldig fint med de to andre kattungene, de har fordobla seg selv på to dager. Monsterkattunger >< De er kule. Dere må komme å se på dem!

mandag, november 17

R.I.P. Caseypusen

Nå er det to kattunger. Casey veide i dag 72 gram (88 i går), mens de to andre veide 140-144(i går 130). Og den fæle pipinga. Nei, den har det nok bedre nå.

søndag, november 16

Pusebabyene

Nå har Linnea altså fått tre små babyer, de ser ganske svarte ut, men kommer mest sannsynlig til å se ut som A-kullet (bilde her) etterhvert. Stakkars lille Casey(i hånda mi på bildet) ligger alene og er mye mindre enn de andre to gærningene som driver og sloss hele tiden. Også har Casey så merkelige ben, og er litt kald. Får håpe det går bedre etterhvert! Lille søte pusen <3Er de ikke søte? Vel, de blir nok kanskje enda søtere om et par uker, da ser de litt mer ut som små katter..

OG GRATULERER MED DAGEN ELISE :D

20:20


Nå har jeg funnet ut at Casey har noe som kalles "twisted hind limbs", som kommer av at ungen har ligget rart inne i moren, 90% vokser det av seg og blir normale katter :D Men de trenger hjelp til å få nok mat og sånn i begynnelsen. En kattunge dør hvis den ikke får mat hver/annenhver time! Og de klarer ikke å holde kroppstemperaturen oppe av seg selv. Men det er hvertfall håp! :))

lørdag, november 15

Kittens


Linnea var ganske feit?
Nå har jeg fått tre kattunger!!! Jeg har ikke sett de ennå desverre siden jeg ikke har vært hjemme i hele dag. Først musikkhøgskolen med en DÅRLIG pianist også High school musical 3 med Eline, Aina, Kristine, Jørgen, Daniel og Christine. Også var vi litt hos Simen. Nå sitter jeg hjemme hos Aina. Skal ta bilde av småpusene i morra :)

fredag, november 14

Moll

Har det noen dypere mening?
Jeg har egentlig trodd at jeg er et følelsesløst menneske. Men egentlig er jo det heelt feil! Jeg og Elise sto jo i Lier og var skikkelig triste fordi vi ikke hadde noen følelser, jeg hører på mye trist musikk, og jeg blir veeeldig lett glad i folk. Kanskje det egentlig bare er det at jeg ikke er så flink til å vise følelser? Og før ble jeg jo lei meg av ALT. Når jeg måtte slippe ut froskene jeg hadde fanga og når snømenner smelta og det er ikke måte på. Også har jeg alltid likt best å spille sanger som går i en eller annen form for moll har jeg finni ut. Og hvis jeg lager musikk eller bare spiller noe blir det, MOLL. Moll er veldig fint det, mye mer interessant enn dur. Det er min og Aina sin mening hvertfall. Og i moll er det mye mer følelser og mye mer spennende. Eller hva? Dette ble vel ganske så uforståelig for alle som ikke er så veldig musikalske kanksje.. Heh.

Nå er jeg sliten, jeg spiser bolle med melis på. Kom hjem for en halvtime siden eller noe.. Skole -> BarrattDue. Matteprøven gikk ikke så bra for å si det sånn heller. Og NMH i morra, 10 til 16. Også skal jeg være litt sosial etter det forhåpentligvis.

torsdag, november 13

♫ Lost in the arms of destiny

Mest spilt this week:
Apocalyptica - Bittersweet - 33 ganger
Maria Mena - Eyesore - 14 ganger
Haha. Jeg har blitt avhengig av iPoden min igjen. Er umulig å gå fra bussen gjennom skogen uten musikk!

I dag har jeg kjøpt en grå lue, spist verdens beste pommes frites med Kristine(gjett hvor!), gått igjennom en mørk skog igjen alene (noe jeg nok kommer til å gjøre hver dag fremover), prøvd å mate ender/fisker/måker med Lill Sofie sin matpakke, hørt på enda litt mere musikk og venter fortsatt på C-kullet til Linnea. Noen flere navneforslag? (på C altså) I morgen skal jeg ha drama i norsken, matteprøve og være på BarrattDue fra ca. to til ni. Og på lørdag åpen dag på musikkhøgskolen fra klokka ti! YAY. Ånei, det betyr vel at jeg må ha med saxofon på skolen, og den overfylte bussen. YAYYS. Men, nå MÅ jeg gjøre matte. Selv om det er umulig. På alle måter. T-matte. Hva mener du om matte, hvordan matte har du? Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg har T, trenger man matte for gå musikkonservatorium? Neeei. Er litt morsomt å få premier av læreren når vi har gjort lekser da :D

onsdag, november 12

I dag

I dag har jeg gått gjennom en mørk skummel skog og øvd på saxofon med stor ballkjole. Og når som helst må jeg være jordmor for en hel haug kattunger. Også har jeg hørt på musikk og gjort matte. Også er jeg litt glad igjen.

tirsdag, november 11

11:11 11.11.08

Haha. Maange ellevetall.

Nå har vi geografi. Det er ikke spesielt spennende, jeg skal ha miniforedrag om næringsområdet til en isbre på mandag, som om det finnes så mye å si om det. I norsk har vi faktisk drama nå, endelig noe litt morsomt i norsk :D

Nå er det friminutt, også har vi dans i gymmen. Yayy

Nå er det 90 år siden 1.verdenskrig slutta. Akkurat. 11.11.1918 kl. 11!

mandag, november 10

Regn ++

Jeg trodde egentlig jeg likte regn, littegrann hvertfall, men jeg hater regn jeg! Og i kombinasjon med vind, UÆÆ! Skulle ikke vært lov med regn, hvertfall ikke i november, da får det komme snø isteden! Jeg liker snø nå. Stakkars lille sopransaxen min er våt og kald.

13:28
NÅ REGNER DET IKKE LENGER!! :D:D:D
Jeg er sulten jeg. Og jeg skal ikke hjem før kanskje åtte eller enda seinere i dag. Og jeg har ingen penger :v Hahahaa.

Synes dere jeg hører på mørk og trist musikk?

Dagens sitat(er): "..fins det ikke flere nynorskere enn samer?!" "..hvordan blir man same a?" Anette og "Du er ikke rar, -du er Veronica." Synne Helene.
Også er det da sånn at jeg og Elise har planer om å lage den nye læreplanen, med gym, nynorsk og andre unødvendigheter som valgfag, minst. Også skal vi ha en minijulekonsert i konsertsalen som Elise har i baklomma snart.

søndag, november 9

NMH & ny musikk

I dag har jeg blitt slått til i øyet med en nedslått paraply, kjørt verdens lokaleste lokaltog, og sitti på NMH i flere timer. Jeg spilte på NMH på et merkelig tvopptak til frikanalen neste år. Det gikk ganske så greit, bare at jeg selvfølgelig klarte å spille samme to taktene feil FIRE ganger. Men sånn blir det jo ofte når man spiller utenat, og med tre digre kameraer ti cm fra huet. Også var alt forsinka to-tre timer. Stakkars Jørgen(som spiller saxofon) hadde vært der i hele dag, fra elleve eller noe, og de hadde bytta rundt på alle så alt ble forsinka. Vi måtte ta toget hjem for de vi egentlig skulle sitte på med dro fra oss. Så jeg rakk ikke å være på dugnad med korpset i Drammenshallen så da tjente jeg ingen penger heller. Nå skal jeg slutte å klage.

I det siste har jeg begynt å høre på mye ny musikk, "25 mest spilte" på iPoden:
Apocalyptica - Bittersweet
Maria Mena - Eyesore
, Just Hold Me, Belly Up, All This Time
Dream Theater - Space Dye Vest, Forsaken, The Spirit Carries on, Wait For Sleep
Emilie Autumn - What If, Misery Loves Company, Opheliac
Evanescence - Lithium, My Immortal
Opeth - Silhouette
Nightwish - Phantom Of The Opera
PANIC! At The Disco - This Is Halloween
Nightmare Before Christmas - What's This

Før var det nesten bare Dream Theater. Dere da?

Tim Burtonfilmer, sang, musikk

ÅÅH som jeg hater å ikke ha kamera!! Jeg og Kristine hadde i går kveld vært uadskillelige i nesten 36 timer faktisk. I går kjøpte vi to par vanter, ett par svarte og ett par med store svarte og hvite striper. Nå har vi en svart og en stripete hver =D Kanskje litt småemo eller sært, men gjør det noe? Vi liker sære ting. Også var vi på minikonsert med lille søte Marit Larsen på Magasinet:) Hun må være uskylden selv, 158cm høy og den søte stemmen. Også er hun jo veldig flink!

I løpet av helga har jeg(og Kristine?) blitt smittet av ett eller annet som gjør at jeg må synge hele tiden. Ganske koselig noen ganger, men kan jo sikkert være litt plagsomt også. Men sånn er det vel når man er omringet av musikk nesten 24/7. Bittersweet og Eyesore i hele går. Også er det sånn at sært er bra, mainstream er dårlig.

Dagens sitat: (gårsdagens) Kan ikke du se å gå litt framover!?!!? Sånn skikkelig aggresivt sagt av en dame som vi ikke hadde gjort noe mot, hadde stått der i maks to sekunder før hu tok helt av.

I går hos Eline så vi på Sweeney Todd igjen, elsker bare den filmen mer og mer altså! Og i dag tidlig så vi på litt av Nightmare Before Christmas =DD Tim Burton er som sagt GENIAL! Bortsett fra Sleepy Hollow som Kristine og jeg så natt til lørdag, den var litt.. spesiell og rar kanskje. Men med Johnny Depp og Tim Burton kan ingenting være dårlig. Nå har jeg begynt på enda en ny bok, leste egentlig Boktyven, nå leser jeg en japansk bok. På norsk da altså. Men den er egentlig ganske så rar. Nei, sær.

Nå skal jeg spise litt sær vegetarmat igjen også skal jeg til Musikkhøgskolen, frikanalen-opptak. Det kan bli spennende. Venter forresten fortsatt på kattungene.

fredag, november 7

Nå laager VI en bLoggg


Interesting day. Vi har virkelig et liv altså. Først i dag så ringte en skummel mann til meg som skulle intervjue meg over telefon. Han lurte på om jeg skulle spille på NMF sitt TV-opptak på søndag også spurte han hva jeg skulle spille og sånn, men det gadd han visst ikke å skrive. www.musikkorps.no kan du lese.. Mye feil der for å si det sånn. Etter skolen begynte det selvfølgelig å regne eller snø eller hagle eller noe sånt og jeg hadde jo paraply jeg - bortsett fra at den delte seg i to, også tre. Så gikk jeg mot Marienlyst for å møte Kristine x) Stakkars liten sto under undergangen for å ikke bli våt for da blir panneluggen veldig krøllete. =D

Vi gikk for å kjøpe mat og satte oss på en benk for å spise den i to timer. Der snakka vi i en time med Simen, som vi var i Lier med for lenge siden. Da fikk jeg en følelse av at vi kom til å møte Jørgen, Daniel og Eline, så jeg sendte til Eline og spurte om de ikke tilfeldigvis var i byen. Eline var på vei til Oslo, men de andre trodde hu var i nærheten, så jeg sendte melding til Jørgen. Han ringte tilbake og de var på Bragernes så vi tok fatt på den lange turen ut i det fæle været. Helt fra magasinet til fontena på torget. Oo. Der møtte vi Jørgen, Daniel, Åshild og Susanne :D:D:D:D Jeg er synsk. x) Tran er forresten gammelt fiskeslim og det er ekkelt. Stygg grønn flaske og STYGG reklame på tv. Vi liker ikke tran.

Joda, så fant Jørgen ut at stakkars Elise hadde ringt 4 ganger også hadde mobilen hennes dødd så vi tre, Kristine, Jørgen og Veronica gikk til Picasso. Like ved fant vi Elise, lurer på om hu hadde stått der lenge stakkars. Picasso har den beste pommes fritesen i hele verden!

Vi får kanskje kattunger i natt vi :D Det er alltid like spennende, og koselig da, bortsett fra at Linnea ikke klarer noe så bra selv, så vi må hjelpe til med alt. Jaja. Skal vel klare det også! Nå skal vi spise VEGETARlasagne, NAMNAMNAM, og negerboller etterpå.D


KLEMMM fra KRISTINE og VERONICA.

torsdag, november 6

Musikk, flasker, feite katter og filmer

Nå lager Hilde seg blogg også. Åh - jeg er flink til å påvirke folk altså =D snoobarnet.blogspot.com.

Jeg har fått meg verdens beste smiliey: (er ikke det intresant kanskje?! og det er minst like interesant at jeg ikke klarer å skrive ordet interessant.)

I dag hadde vi fordypning i fritime. Det passa veldig fint - for da kunne jeg være flink å dra hjem og øve og rydde. Så nå har jeg vært litt flink i dag altså. Også skal jeg legge meg tidlig og høre på fiiin musikk :) Åneeeeeei, hvorfor er det alltid sånn at jeg tenker at jeg skal legge meg tidlig for å være utvilt de dagene jeg begynner ti på skolen dagen etter?! Det er jo meningsløst! nåååå.. Jeg savner mobilen min merker jeg, nå hadde jeg tenkt å ta bilde av stakkars lille katten min som er så tykk at hu ikke klarer å gå lengre, og den søte lille flaska mi som har fått i love u over hele seg, men NEIDA, akkurat da er mobilen min på reparasjon i "TRE TIL FIRE uker".

I dag hadde vi to timer på skolen og i morra har vi to timer. Skjønner ikke at vi skal rekke å få med oss hele pensum. I morra hadde jeg og Kristine tenk å ta oss en spontantur med tog til ettellerannet sted. Forrige gang dro vi til Hokksund og Kongsberg uten mål og mening, nesten hvertfall xP. Haha.

Siden i går har jeg hørt på masse musikk, var koselig å finne iPoden min igjen. Har hørt på litt ny musikk også - mye av andre folks favorittmusikk bla. Så nå har jeg planer om å se på alle favorittfilmene til folk, når jeg får tid, og når jeg får tak i filmer. Neste helg en gang skal vi se Big Fish hos Mathilde.
Har du noen bra filmer jeg må se?

onsdag, november 5

iPoden min er sulten

Jeg trenger mer musikk på stakkars utsulta iPoden min. Vel, den er vel strengt tatt hverken utsulta eller min, men søstra mi sin - siden min bare har 2Gb og hun hadde 29 sanger og jeg 678 tok jeg meg den frihet å bytte. Ja. Men mot nedlastning som jeg er har jeg ikke så mye annet enn de CDene jeg(og Eline) har, hvilket vil si en sånn cirka milliard Dream Theater og Foo Fighterssanger og endel Coldplay, Symphony X, og andre ting jeg ikke husker hva heter nå. Også noen enslige sanger av Emilie Autum, Apocalyptica, Maria Mena, Tori Amos, Ida Maria, Disney, Panic at the disco, Ansur, osv. Jeg liker å låne CDer av folk, heh, det har vel noen merka for si det sånn. For eksempel når Eline hadde med seg 19 stykker den dagen vi skulle kjøpe Kaizers biletter. Bare si ifra hvis du har noen du vil låne bort! =D
OG YAY FOR OBAMA!

Forslag til ting jeg kan mate iPoden min med?

tirsdag, november 4

Napolitanske subdominanter


I dag er det vinter. Det er ikke det at det ikke har vært vinter før heller, men i dag synes jeg at det var litt mer vinter av en eller annen grunn. Kanksje fordi jeg har gått så mye rundtomkring overalt. Også har jeg møtt veldig mange venner i dag, bare...randomly.

Først, etter å ha venta på Drammen vgs avd. Marienlyst som det heter i en halvtime kom Kristine og Cecilie, for jeg skulle gå rundt i byen med Kristine til hu fikk tilbake sekken sin og til jeg skulle ta toget. Så møtte vi alle fra skolen min, Sandra, Irene, Lill Sofie, Marius, Alexander og Synne (håper jeg ikke har glemt noen!) for de skulle på Lier å ta bilder. Heh. Så kom Aina og ble overfalt av Kristine midt i lyskrysset, heldigvis kom det ingen biler da! Vi tre gikk litt rundt til vi så noen vi trodde gikk på musikklinja, og vi tenkte at vi kom til å finne flere, det gjorde vi jo, hvertfall Eirin (såvidt) og Eline :D

Plutselig fant vi ut at vi skulle rekke toget som vi trodde gikk 16:15. Så vi halvveis løp over den skumle bybrua. Når vi kom inn på jernbanen, hvilket vi ikke pleier siden vi pleier å gå under undergangen utenfra - men i dag hadde jeg lyst til å gå inn, og der møtte vi mange kjentfolk der også selvfølgelig - Jørgen, Elise, MT, Enya og Martine, og mange flere som jeg ikke er helt sikker på om jeg vet hva heter, eller kanskje?.. Det fine var at toget egentlig gikk 16:13, og vi kom til stasjonen 16:14 eller noe.. Så vi gikk tilbake og sto der en stund - til toget vårt snart skulle komme, 16:39 faktisk. Toget var jo forsinka SOM VANLIG. nsb!! Ikke det at vi hadde dårlig tid i utgangspunktet heller, skal være på BD 6.

Det er alltid så morsomt på Barratt Due. I klassen vår har det aldri skjedd at alle er der, i dag var i først bare meg og Aina, til Jonas kom idet vi skulle ha en såkaldt test, på piano. Det var jo spennende: Jeg skulle spille en tredjeomvending av en dominantseptimakkord i g-moll. Ja for det visste jeg jo veldig godt hva var må jeg si. Etter hundreogtjuetre forsøk så ble det visst riktig. Aina fikk nesten samme, mens Jonas skulle spille en fullstendig kadens med napolitansk sekstsubdominant og kvart-sekst forholdning og for å ikke glemme forkortet domintant. Han spiller bratsj og kan nesten ikke piano, så det funka dårlig. Men da fikk vi lære om disse sære greiene hvertfall da. Sånn halvveis. Så måtte Jonas spille en forminska firklang i Cmoll i en eller annen form. Han spilte med en hånd så Dag kom med den timens beste sitat: "Det finnes mennesker som har to hender også liksom!" Dag kan være litt morsom noen ganger. Også fikk vi verdens mest uforståelige lekse. Det skulle visst være en enkel en. Vel, gjett hva den var - vi skal skrive nettopp en
en fullstendig kadens med napolitansk sekstsubdominant og kvart-sekst forholdning.
Yay. Gleder meg til å gjøre den altså.

Som jeg har skrevet før, nå er det snart bare jeg som skjønner det som står i min egen blogg. Men nå skjønner jeg det ikke selv engang! x) Blir så morsomt når vi har prøve på Barratt Due.. Kanskje det er den gangen jeg er på julekonserten til St.Hallvard? =D Til slutt...Må jeg jo ha med noe om det amerikanske valget også, jeg synes Obama bør vinne - McCain virker bare som en ny Bush. Men så er jeg det minst politisk intereserte mennesket her i nærheten da. Åå. Laaang uforståelig blogg igjen. Morsomt. Og Julie - GRATULERER MED SELMERSAX!! =D

mandag, november 3

Nye farger

Må si jeg ble litt lei av å ha helt hvit blogg. Er jo litt glad i farger da! Bloggen min er litt kjedelig, ensformig, handlingsreferataktig eller noe sånt. Hmm.. Også skriver jeg så lange blogger. Man mååå ikke lese alle avsnittene da.

I dag er jeg veldig sliten egentlig. Skole, surre rundt i byen, spille pequeña czarda med pianist, sangtime (TYSK sang faktisk), kvartett, spise mat og ha solotime (uten å ha øvd nok, skummeelt). Også måtte jeg jo selvfølgelig ta bussen hjem med sopransax, en altsax altfor overfylt med noter som vanlig, og i dag også den ene "pokalen" fra bm hvis man kan kalle den en pokal, OG en sikkert 10kilos ubehagelig ryggdrepende sekk. Jeg var så sliten at jeg ikke engang merka at Cecilie og Kristine satt på bussen! Det var koselig å gå ut av bussen og kunne snakke med Kristine til pappa skulle hente meg. Jeg bor nemlig langt fra bussholdeplassen, og hadde jo litt å bære på. Kristine hadde vært i byen å kjøpt ColdplayCD =D Også synes jeg at det var ganske så genialt at hu og Jørgen hadde møtt hverandre på bussen over bybrua og tatt feil sekk før i dag x) SAMTIDIG som jeg gikk over brua og trodde jeg kom til å møte noen jeg kjente snart, jeg hadde tenkt å ta bussen men trodde ikke det var kjentfolk på den. Haha. Geniale mennesker jeg kjenner altså ♥ !

Denne dagen skal jeg ikke øve mer på saxofon. Må kunne si at jeg har øvd minst to timer i dag - som jeg er supposed to each day. Noen ganger glemmer jeg hva ting er på norsk, tror det er smittsomt. Jeg må ikke være så lat å øve mindre enn det hvis jeg skal ha sjans til å bli noe. Ja, jeg har planer om å studere musikk. Kanskje i Danmark eller Frankrike. Om et par år eller tre. Men ikke i Norge, Norge er et kaldt land på alle mulige måter. Dyrt er det her også. Men nå skal jeg slutte å klage. Det er sikkert ikke noe morsomt å høre på. Eller se på blir det vel, for det er vel ingen som hører hva jeg skriver. oO, så smart jeg er. Noe mer, lekser er kjedelig, og jeg forstår ikke matte lenger - bare noen ganger - men ikke sannsynlighet hvertfall. Det er bare rart,. og sært..

Jeg lurer på om vi har BarrattDueteorilekser til i morra jeg. Hm. I morgen skal jeg og Aina dit som vanlig, og Aina skal vise vei fra Nationaltheatret til Lyder Sagens gt. 4 - noe hun aldri klarer. Vi kommer vel til å ende opp med å gå i sirkel igjen. Hjemveien er lettere for hu å klare. Hahaha. Nå synes jeg at jeg begynner å bli litt flink til å spille fiolin forresten. Kanskje. Kanksje ikke i forhold til visse andre folk (sånn som Eirin og Jørgen og BarrattDuefolka for eksempel), men jeg har jo tross alt bare spilt i en uke eller to! Vet dere hva? Snart er det bare jeg som skjønner hva det står i min egen blogg. Ikke det at den er så frykteelig spennende heller. Kanskje noen sånne folk som er litt mer eller mindre like sære/rare/spesielle/musikkfolkaktige/merkelige som meg også? Får håpe det =P

søndag, november 2

Spille - lekser - fiolin - saxofon

Søndager har det med å gå med til å gjøre massse lekser, øve alt det jeg skulle øvd gjennom hele uka, se på tv og sitte på pcen. Typisk søndag. Bortsett fra at i dag har jeg også spilt med Sax pistols og spist middag og kaker hos Aina med mange andre saxofon og fløytefolk ("fest" etter BuskerudMesterskapet og "premieutdeling").

Nå har jeg stått her sammen med min gode venn tuneren og prøvd å lære meg selv å spille fiolin, noe som egentlig er vanskeligere enn man tror, eller enn jeg tror. Blitt litt inspirert =D En liten ting som gjør det hele enda mer fantastisk er at fiolinen - min? - mangler g-strengen sin. Haha. Kunne vel sikkert trengt å fikse en masse andre ting på den også.. Har ikke vært spilt på på minst ti år, etter oldefar døde. Men det er mulig å spille på den da iallefall. Okei. De fleste skjønner vel ikke noe av det jeg snakker om nå. Faktisk så kan jeg faktisk to taker eller noe av den ene Corpse Bride sangen. Bare si ifra hvis noen har lyst til å lære meg mer=D Nå trenger jeg å øve litt mye saxofon. Faktisk.

Hvordan er en vanlig søndag for dere?
Og nå har jeg faktisk hatt blogspotblogg i ett helt år!! :O

Halloween

Fredagen skjedde det egentlig ganske mye. Vi var på Gullaug, Halloweenfest. Haha. Veldig gøy helt til "alle" folka dro, det var veldig trist. Også møtte vi de i Drammen på toget etterpå x) jeg og Kristine hadde planer om å være med til Kongsberg men det fikk vi ikke lov til av Lill Sofie og Irene. Konnerudbussen hadde jo reist forlengst, så vi kom oss ikke hjem uansett. Derfor overnatta vi hos Irene.

I dag har jeg faktisk sett High School Musical 3 på kino. Litt skuffende. Var jo ingen handling! Men vi fikk gratis godteri da, Filmdagen! Så har vi vært hos Irene på strikkekveld, selv om jeg og Kristine bare ble sittende i gyngestolen i 4 timer, også så vi på Sweeney Todd =D Så nå kommer jeg til å synge på alle de fine sangene leeenge. Eller Corpse Bridesangene siden jeg har tenkt til å se på den nå. Elsker Tim Burton filmer!

Oi, dette var en av de kortere bloggene :P God natt! Ingen bilder nå heller, fortsatt død mobil.. :(