torsdag, januar 29

Ne rien

Jeg er trøtt. Jeg vil sove. Jeg vil spise kake. Jeg vil hjem å gjøre ingenting. Jeg vil øve. Jeg vil at det skal gå an å øve uten at jeg er syk og ikke klarer å spille fordi jeg har så vondt i halsen. Jeg vet ikke om jeg vil gå på denne skolen. Jeg vil ha i morgen nå. Jeg vil spise sjokolade. Jeg vet ikke hva jeg vil bli hvis jeg brekker alle fingrene på sykkel og ikke kan spille lenger. Jeg vil ha sommer. Jeg liker ikke å ha vondt i armen. Jeg gleder meg til helg. Jeg liker ikke denne dagen. Jeg vil lese ferdig Breaking Dawn. Jeg er litt sulten. Jeg har må skrive rapporter og analyser og tekster og oppgaver. Jeg skal ikke bruke ordene skal og må og ikke har noen sagt. Jeg er vel litt egoisitsk igjen, da, og synes synd på meg selv.

søndag, januar 25

"Vi er våre egne motsetninger"

Jeg og Kristine sto opp tidlig for å dra på konsert i Kongsberg. Vi er flinke. Og det var veldig fin konsert! Veldig fin. Julie fikk stipend også, gratuluerer!:D Og billettdama visste ikke hva kulturkort var så vi fikk komme inn gratis. Også var det en dame på doen som spurte om veien til sentrum og syntes han unge gutten som spilte så utrolig bra fiolin (Jørgen) var kjempeflink og at det var helt fantastisk at vi kjente så flinke folk og kom på konsert helt fra Drammen. Hun dama likte vi. :D Vi rakk til og med å snakke med Elise i ett min også før alle dro sin vei.
Så spitste vi verdens beste OREOkake ♥Og kjørte litt for lenge tog, til det ble buss for tog istedet.Også farga vi håret til Aina brunt, men halvparten ble svart. Hahaha. Hun ligner på Alice Cullen.

fredag, januar 23

MON jour

Når jeg åpna øynene i dag ble jeg nesten redd. Lille kattungen står en halv millimeter fra meg og stirrer på meg. Haha, den var søt. Og den var hyperaktiv og angrep alt som rørte på seg. [noen som har lyst på en av verdens søteste katteunger?] Så rakk jeg ikke å spise frokost og bussen var veldig forsinka. Når jeg kommer til skolen starter det med at jeg tryner i trappa, ikke i trappa engang, på flatmark mellom trappene. Jeg altså. Folk trodde jeg ble skada, men jeg lå der å døde av latter. Og selvfølgelig skjedde det igjen en trapp lenger opp. HAhahhahah.

Nå har jeg valgt fag til neste år også: Historie&Filosofi, Internasjonal Engelsk og Trykk&Foto.
Synne spør om jeg skriver om hun og Mathilde. Overskriften var feil sa Mathilde. Det skulle være MON og ikke MA.

Nå er jeg snart ferdig med alle fire bøkene: Twilight, New Moon, Eclipse og Breaking Dawn, og jeg har blitt avhengig av å lese igjen. Noen forslag til ting jeg må lese?

torsdag, januar 22

Amoll med none uten ters

Æjs. Bussen var helt full og dama med ekkelekkel pels sto oppå meg. Æjsæjsæsj, vondt lukta den også, og stygg var den og den hang nesten ikke sammen engang. Hvorfor vil noen gå med slikt? Ææ.

Jeg leser alt for mye for tiden, nå er jeg halvveis i Eclipse allerede, og jeg begynte på Twilight forrige tirsdag.
Amoll med none uten ters er den akkorden Bella's Lullaby fra Twilight starter med. Fiin akkord, og heldigvis har jeg store nok mannehender til å spille den :D

Jeg sov leenge i dag. For jeg var hos tannlegen(e), som var mer eller mindre hyperaktiv og overentusiastisk, og jeg var der alt for lenge, uten at de gjorde noe som helst egentlig. Morro.

Åh, himmelen ute er lilla. Mørkelilla ♥

onsdag, januar 21

Onsdag

Jeg er syk. Men i dag er jeg på skolen.
Jeg har lest ferdig New Moon og skal begynne på Eclipse NÅ
Jeg hater at jeg surrer bort miljøkortet og Aina må redde meg for å komme til BarrattDue, og sitte på med pappa til skolen å komme før alle andre.
Jeg klarer ikke å øve når jeg er syk.
Jeg sovner i andre time.
Jeg har bare en kattunge etterpå.
Jeg spiste to blå boller, høyreboller, og det var visst ikke bra.
Jeg må ha med ordet jeg i alle setninger jeg sier for tiden.
Jeg kommer ikke til å få noen kommentarer på noe så egoistisk klaging.

mandag, januar 19

Mondays

Mandager og tirsdager er de mest slitsomme dagene i uka. Hver uke.

Å gå rundt uten mening frem til ca. halv fem for så å ha sangtime, kvartett og saxtime på mandag eller ta tog til Oslo på tirsdag. Og jeg er aldri hjemme før etter åtte. Også klarer jeg aldri å finne noe å spise i mellomtiden.
Bortsett fra bøker da. New Moon smaker godt, og Elines gamle togbillett også.

I dag har jeg snakket med Eline på telefonen i over nesten en halvtime, mye av tiden mens vi sto tre cm fra hverandre. Det er noe som anbefales å prøve. Jeg sier bare firedobbelt ekko, det må bli morsomt, spesielt uten mat og etter å ha drukket fæl skolekaffe. Det finnes helt sikkert mer normale mennesker, en del mye mer normale. Også er det koselig med all snøen, på en måte.

Hemmm...?

Synne+Veronica+Matte=

søndag, januar 18

Avec Kristine

Vi liker aketur. Fulle, forbipaserende voksne mennesker kommer nok til å tvile på om de faktisk så hva de så, klokka tre i natt. To 16årige jenter som i full vinteroppkledning aker nedover en ellers ikke veldig trafikkert vei. Og som sitter på en bussholdeplass langs veien og samler på gjenglemte ting. Natten er en fin tid. Nesten alt er stille og fredelig. Og så kan man spise snø, rett fra trærne. Og spille piano, spise masse, altfor masse is, lage egne fryktelig morsomme meldingstoner, se på sære svenske dårlighumorfilmer på youtube, le av alt som ikke er gøy. Altfor fint.

lørdag, januar 17

Saturday night

Nå sitter jeg i senga mi og er svimmel, kanksje ikke så rart etter denne dagen? Minimalt med mat og lesing av twilight i bil og sittende baklengs i tog, uten luft. Har bare 50 sider eller noe igjen av den første, så gleder meg til å begynne på de neste. Twilight er farlig, Edward Cullen er enda mer farlig. Nå skal jeg til Kristine:D Forhåpentligvis finner vi på noe å gjøre i dag, noe littegrann mer spennende enn å sitte å lese hver sin bok..

Dere da?
God lørdagskveld :D

onsdag, januar 14

J'ai attendu un probléme, j'ai mangé le Louvre et j'ai visité un croissant.

Oui. Français, c'est drôle.
BarrattDue må lære seg å gi beskjeder. Jeg og Aina dro til Oslo i går uten mening og brukte altså en hel dag på å gå rundt uten mening.

Jeg liker ikke 2.økt onsdager. Enten gym eller fritime. Nå har halve klassen svømming. Og om to timer har vi norsk. Også kan vi gå hjem. Jeg vil helst gå hjem nå. Men dette er fin uke. Ferdig halv to i dag. Halv tolv i morra. Kvartover ett på fredag, og vi begynner ti. Også Picasso og Twilight med fanastiske folk. Igjen. Gleder meg.

I går fant jeg ut at jeg skal være i USA i fire uker! :D To uker i Dunseith (700 innbyggere eller noe=/ så det kan jo bli morro, men BandCamp hey) og to uker i NY (og kanskje også Massachusettes) Vi drar dagen etter skolen slutter allerede. 20.juni-19.juli. ÅH jeg gleder meg.

mandag, januar 12

Filmmusikk

Twilight, Bella's Lullaby
http://www.scribd.com/doc/9150974/Bellas-Lullaby-Carter-Burwell-from-the-film-Twilight

Amelie, La Valse d'Amelie
http://www.scribd.com/doc/2416982/amelie-poulain-le-valse-damelie
Amelie, Comptine d'un autre été - L'apres Midi
http://www.scribd.com/doc/7102558/Yann-Tiersen-Comptine-Autre-Ete

Sånn, linker til sangene, så nå er det ikke bare jeg som trenger å spille i kantina xD
Men Mathilde har blitt veldig flink til å spille Twilight med forminska akkorder. (de originale er FRYKTELIG store. Vi snakker desimer og vampyrhender her)

søndag, januar 11

My perfectly normal brother

Sånn kommer han opp fra rommet mitt, helt av seg selv etter å ha prøvd å spille fiolin. Hahah :D Ingen i denne familien er vel 110% normale..

lørdag, januar 10

Ordbekreftelser

Elise sin blogg: bærser, angst, drept, biolog, rersmers, etelit, monisal, jeright, cooder, liben, predult, rersal, perma, probbi, doediz, matie, swilen, reard, undins, rapre, multslo, etserwai, pherf, panin, subitid, venge, wines, slarring, botted, waticion, bratt, berstion, sappe, latonat, alist, pession, vesteroi, bolog, modamen, avineri, sughh, cordame, munde, gamet, fiesin, diase, faceamba, anktag, stemp, sannug, artirden, logene, ofirma, rugalums, tented, fablat, imatsug, kerate, hydrepo, dograst, geshant, affie, ovehi, examist, bowsens, furgula, poris, sandogv, tombirr, undisc, bogalin, vastspie, benthea, confents, sesseste, motsings.

Jørgen sin blogg: stedstu, hydri, tersh, destivel, synes, parti, pette, sweein, shisays, dersh, comodd, hypers, trope, novedle, rarevi, monisal, verst, butstic, renter, ropom

Uff, jeg og Eline hadde litt for lite å gjøre på torsdag kan man jo si.

Rare


Jeg har verdens særeste, morsomste, tyngste skjerf. Også har jeg mange svarte og gule klær. Også fikk jeg to filmer av mammaen min: Fingersmith og La Double Vie De Véronique. Fine gamle filmer. Med folk med fine klær (: Sandvika med familien kan være gøy det altså :D

Un loup

Twilight var kjempebra! Jeg vil også ha en vampyr :D Nå skal jeg kanskje lese bøkene også, selv om Thea sa at toeren er dårlig.

Jeg gikk hjem fra bussen i går kveld, siste bussen, helt mørkt, stille, ingen musikk engang. Akkurat da jeg tenkte at det skulle bli fint å gå sånn å bare se på stjernene og nyte stillheten løper noe som ser helt ut som en ulv ut på veien 10 meter foran meg. Kanskje det bare var en forvokst rev eller en fryktelig tynn rar hund, men uansett. Ulven er ett fint dyr. Det er fint å bo i skogen.

torsdag, januar 8

Vi problembarn

Ja, ordbekreftelser kan være hysterisk morsomme. Er alltid like gøy å endelig ha mange kommentarer, for så å finne ut at alle er ordbekreftelser man synes er fryktelig morsomme. Ja det er faktisk litt gøy noen ganger. Folk som holder på med musikk ER rare. Rart er bra. :D Jeg og Eline er spammere, iallefall i dag. Får håpe noen av ofrene ler like mye som oss når de leser de fantastiske kommentarene. Og korprøvelesing funker best med kanonhøytlesning.

Ifølge min megahøytidelige meningsmåling her så er det 33% som er ikkekommenterende horer, 33% som faktisk skriver noen fornuftige kommentarer noen ganger, 16% som er Elise eller Jørgen og 9% som ikke føler de er noen av de nevnte. Så vet dere det.

Og selvfølgelig, gratulerer med dagen igjen Jørgen!

onsdag, januar 7

La chaton très bizarre

Rare katt! Når vi nesten var sikre på at den hadde surra seg ut å fryst ihjel kommer den tuslende som om ingenting har skjedd. Kun at den har skifta farge fra nesten svart til lysegrå, blitt en støvkost. Men den kom iallefall tilbake, raringen, etter å ha vært lydløst borte i en hel dag +. Enten har den ligget inne i pianoet eller bak kjøleskapet. Eneste stedene vi ikke lette. RARE PUS ♥

Sans sens

Det er kaldt. Det er mørkt hele tiden bortsett fra når vi er på skolen. Det er nesten litt smådeprimerende. Jeg savner ferien allerede. Jeg har ikke noe tid lenger. I går var jeg hjemme 9. På mandag 8, selv om jeg fikk kortere solotime. I dag får jeg kanskje gjort noe av det jeg skal, endelig. Ja det blir fint. Tid har blitt mangelvare i 2009, iallefall for oss egoistiske nordmenn.

Og nå er den ene kattungen borte også!!

Dette var da en fæl blogg.

mandag, januar 5

ALTSÅ

Det var jo... fint...... å starte på skolen igjen. Vel. Koselig å møte skolefolk igjen, ja :D Er jo over to uker siden jeg har sett mange av dem :O

Takk for at du er syk Aina, jeg gleder meg veeldig til å dra til BarrattDue alene i morra. Ja, jeg er såå..så.. uselvstendig, faktisk. Kjøre tog alene og gå fra Nationaltheatret alene. Ikke sååå big deal kanskje.

Jeg tror jeg må slutte med denne ironien min, jeg bruker iallefall veldig sjelden negative ord da, men ødelegger de positive med negativ betydning. Haha.

I dag var det fryktelig kaldt i byen, og akkurat passe kaldt her. Vinter er litt fint. Jeg elsker skjerfet mitt.

lørdag, januar 3

Søvn er en fin ting

Jeg tror vel kanskje burde ha sovet litt mer i det siste. Både i natt og nyttårsaften ble heller sent, mellom 5 og 6 en gang. Blir nok fint å stå opp tidlig igjen tenker jeg. Også en så fin uke da, med ekstraøvelser og prøver man ikke har øvd på. Æ GLÆD MÆ. Det er bare det at det virker som en dårlig ide å sove om natta, når man kan se på fiiiiine filmene, ake eller le av ordbekreftelser istedet. Jeg kjenner så mange fine mennesker! Virkelig fine mennesker ♥ Folk man kan stole på. Jeg følte for å understreke det nå. Og nå klarte jeg ikke å finne på mer å skrive lenger.
God natt (:

torsdag, januar 1

2009 ♥


GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN! :D
Fjorårets siste og årets første timer var fantastiske! Fine mennesker, masse godt og fyrverkeri ♥ Kunne vel ikke blitt stort bedre.

oog. stem på avstemninga på siden daaaa x)