fredag, februar 27

Nattskitur ja..

Spennende dag, og minst like interessant natt. Uff.
Glad jeg har så fine venner. Tusen takk for at jeg lever! ♥

onsdag, februar 25

Blogginnlegg nr. 100!

Dette må vel feires. Eller ikke.

I dag var Kristine, Aina og jeg i Oslo. Jeg var iallefall ikke den som brukte mest penger. Vi spiste pizza med ting vi ikke liker på igjen, men det var veldig godt fordet, og massse rømmedressing. Vi gikk i rare butikker, og fikk mange rare blikk - er vi rare da? Kristine ble med oss på BarrattDue også, der vi lærte mer eller mindre forståelige ting om domintantseptimakkorder og vennene deres. Til slutt måtte jeg og Aina ta bilder til plakater og programmer til konserten vår. Tror resultatet ble fint, til slutt.

Da er det vel egentlig sovetid snart. Forhåpentligvis, kanskje mattid først?
God natt, hvis det er noen som leser bloggen min lengre!

Hei Aina med store øyne

Hei Kristine mellom Hotel Cæsar-bygningene

Hei plakat.

mandag, februar 23

Skii

Det skakke værra enkelt. Men det er faktisk litt gøy å gå på ski. Spesielt når det ikke bare er jeg som hater å gå på ski og går og klager. Eline, Kristine, Synne og jeg dro fra Svensedammen og halvveis til Hellashytta, før Synne og Eline gikk tilbake samme vei, og Kristine og jeg dro nedover mot byen. Bare nedover, bratt, men vi kjørte sammen. Det funka helt til skiene våre fant ut at de ville krysse seg og staven min ville gå i oppløsning. Plutselig endte vi opp nederst i Haukåsbakken, og tok fatt mot bussen, på fortau, over asfalt og over gangfeltet - med skiene på beina. Anbefales.
Også bestemte bloggen at jeg ikke fikk lov å sette bildene slik jeg ville.



søndag, februar 22

Snøøøøøøøøøøøøøøøøø

Det er litt altfor mye snø. Jeg er hos Kristine, vi lager fastelavnsboller og pizza, og ser på Sweeney Todd ♥ Selv om vi ikke liker ting som må heve seg så altfor lenge. Også må finne oss noen pinner med fjær som vi kan pynte med. En av oss er elektriske. Men vi finner ingen fjær, selv om Kristine viste meg de en gang. Og vi har vel mer julestemning enn vinterferiestemning. Men det får bare være.

I dag skulle vi egentlig på slalåm i Kongsberg, men det ble det ikke noe av. I går gikk vi fra huset til Kristine og rundt til alle butikkene på Konnerud for å kjøpe godteri, men de var enten halvstengt og så rart på oss, eller så hadde de ingenting. Vi endte opp på Esso med godteri til 42,70. Og det var ikke mye engang. Og det var ikke måkt heller, selvsagt. Morro.

Så nå er det bare å komme på fastelavnsboller altså :D
Happy fastelavn, søte mennesker!

torsdag, februar 19

Benjamin Button

I dag feiret vi bursdagen til Synne Helene. Det var fullt på Picasso og Jonas B, så vi endte opp på Lizzis med altfor dyr pizza. Vi rakk så vidt å komme inn på kinoen før filmen begynte, ennå jeg og Hilde hadde mest lyst til å gå inn i en av de andre salene å se på Twilight igjen. Men Benjamin Button var veldig bra den også. Veldig lang, ganske trist, ganske fin, den får deg til å tenke, innse at man ikke kommer til å bli ett lite bekymringsløst barn igjen, at vi må være takknemmlig for det vi har nå og ikke alltid bare ønske oss noe annnet enn det vi har. Litt merkelig, men fin film, som varer i 166 min.

Og igjen, Gratulerer med dagen Synne! ♥

onsdag, februar 18

Nok en gang

Följ min blogg med bloglovin

Jeg har et elsk/hat-forhold til flisene mine. Saxofonfliser, ikke flisene på badegulvet nei. Det er nesten flisene som er det viktigste på en sax. Og hvis de er ødelagte får du ikke spilt. Når det er sagt så tåler de ikke en dritt og endrer seg etter luftfuktigheten og været. Og her hjemme tuller de alltid. Så da er det fælt å øve. Når flisene er bra blir jeg glad, og når de er slemme blir jeg sliten og lei meg. Så det så. Ondskapsfulle er de. Da fikk jeg sagt det, hvis noen forsto noe av det i det hele tatt. Interesant? Ikke.

Også fikk jeg tilbake mobilen/kameraet mitt i går, vel, jeg fikk en ny fordi de ikke klarte å reparere den. Så nå kan jeg endelig ta bilder igjen. :D

søndag, februar 15

Hvor er det de gjemmer seg hen da?

Vi liker ikke superkommersielle valentinesday, så jeg og Kristine (og egentlig Eline og Jørgen og kanskje Synne også) bestemte oss for å lage ett svært hissig damonstrasjonstog og brase inn på samtlige restauranter i Drammen by og ødelgge alle såkaldt romantiske middager. Det ble bare jeg og Kristine som tok oss en tur med plakat og istapp på Picasso, da.


Også dro vi på spontanbesøk til Jørgen og Eline som hadde spist altfor mye godteri. ♥ Filmer, hårspray, hårballer, soving som bananer i pose/sild i tønne/asparges i hermetikkboks/mais og diverse, fantastiske mennesker! :D

Så er det bare en fæl uke igjen til vinterferien.

lørdag, februar 14

Carneval de Venise

Håh, da var endelig NMinnspilling og BarrattDueinterpretasjon ferdig. Gikk overraskende bra egentlig, så lite jeg har øvd, hvor dårlig sax jeg har hatt og hvor frisk jeg har vært, tatt i betraktning. Det blir fint å ikke ha noe jeg gjøre i morra. Kanskje naturfag, og fransk, og samfunnsfag, men det tenker vi ikke på nå.

Også må dere holde av 21.mars, for da skal Aina og jeg ha solokonsert på Union.

torsdag, februar 12

Pelskåper, nsb og slike morsomheter

Tog 12:13, innstillt. Tog 12.38, står på Drammen stasjon til 13.08 fordi det ekstra halve toget vi skulle sette på hadde frosne bremser og ikke noe oksygen (!?), så da droppa de det og vi dro avgårde, lille toget. Kom til Oslo nesten to timer etter vi egentlig skulle vært der, men sånn er det vel. Der leverte vi saxen, og gikk på cafe, i løpet av en halvtime - mens jeg drakk morsom chaite (som jeg forøvrig klarte å søle rundt over hele automaten, stygge knappen var mongo) - ser vi 36 pelskåper. Og det var en liten bakgate. Hvorfor vil alle gå rundt med lik som jakke? Æsj.

Når vi endelig får somla oss tilbake for å hente saxene viser det seg at saxen min trenger å være der en uke, skifte halvparten av putene og en del klaffer. Men jeg måtte ta den med, trenger den i helga. Nææh, neste uke blir uten altsaxen min.. Nå skal jeg øve, får håpe saxen er litt bedre enn før da :)

Og dere, det er ikke farlig å kommentere, ordbekreftelsene biter ikke.

onsdag, februar 11

Øving, øving, sliten

Interpretasjon på BarrattDue på fredag, NM-innspilling på lørdag. Jeg får ikke øvd nok, man blir faktisk fysisk sliten av å spille saxofon. Er ganske så sliten fra før av også for å si det sånn. Hvis ikke hadde jeg nok øvd mye mer, det kunne jeg trengt. Og hvis saxen min hadde funka som den skal hadde det jo også vært fint. Derfor må jeg til Oslo i morra, rett etter skolen halv tolv, levere den på reparasjon, og være i Oslo ett par tre timer, alene. Lurer på hva jeg skal finne på. Bli med, noen?? :D

For første gang har jeg en header på bloggen min også, ble det noe bedre?

tirsdag, februar 10

Jaha


Jeg trodde livet mitt var veldig fint. Men det var på søndag. Etter en fin helg og tilstrekkelig mengde med soving og andre nødvendigheter.
Nå er jeg bare sliten og fæl og har altfor mye jeg skulle gjort, igjen. Men okei. Jeg kunne hatt det mye verre. Kanskje jeg likegjerne skal legge meg nå.

søndag, februar 8

Je voudrais..

Jeg vil ha en dag til i helgen, kan vi ikke bare legge til en dag etter lørdag?
Jeg vil dra til Paris! Bare gå rundt i fine byen og sitte på kafeer og ta bilder og prøve å snakke fransk og spise croissanter og ikke ha noe man faktisk må gjøre!
Jeg vil være litt vampyr. Ja, det vil jeg.
Jeg vil bli musiker, men ikke kjedelig spille-konserter-ha-elever-på-kulturskolen-og-sånn-musiker, kanskje spille i ett rart ensemble med saxofon og banjo og cello og seljefløyte og harpsichord og fiolin og obo og viola da gamba og saxotromba og tubax og ett par rare ting til.
Jeg vil ha mere tid til å øve, og jeg vil komme med til NMfinalen.
Jeg vil at håret mitt skal være mye lengre og ha en fin farge.
Jeg vil ha litt - mye - mere tid, til å gjøre mye av det her.
Jeg vil fortsette å være altfor rare meg altfor lenge. Akkurat nå har jeg det litt fint.
Jeg vil på festivaler i sommer, og Emilie Autumn i Oslo 21.april.
Jeg vil ha litt mindre press på meg, men, kanskje det er litt bra også.

Jeg vil...altfor mye.

torsdag, februar 5

NÅ ALTSÅ

Er hele verden imot meg for tiden eller? Iallefall hver helvetes torsdag?! Så fryktelig sliten, altfor mye matte, altfor mye lekser, altfor mye øving, altfor mye feil bruk av tid, alt surret med skole, småsyk, kaldt, mobilen min dør, trøtt også har jeg matteprøve i morra som jeg ikke klarer å øve til. Nei fælt. Jeg har lyst til å gråte, for nå var jeg visst ikke påmeldt til Danmark likevel! Og jeg er sikker på at jeg har meldt meg på. ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ. Jeg ville jo til Sæby!!!! Jeg får ligge her å dø i Norge, da. Bajs.

Ellers er det vel også mulig å se det fra den positive siden, som den positive personen jeg liker å tro at jeg er. Jeg kan sove relativt lenge, jeg får øvd før NM-innspillinga, jeg slipper å spise ekkel salat med kjønnshår i, jeg slipper å spise gammel mat fra i fjor, jeg slipper å bli sjøsyk, jeg får dratt på to bursdager og jeg slipper å legge på meg 10 kilo etter alt godteriet og potetgullet jeg hadde spist i Danmark. JAJA, sånn er det alltid med meg, visste jeg det ikke, jeg som pleide å leve på flaks før. Det måtte vel snu engang.

J'ai un faim du loup!

Det er ikke andre time engang, og jeg sulter. Jeg har faktisk spist frokost også.

Resten av dagen er fransk og 3 timer matte. Det er virkelig noe jeg ser frem til, altså. Jeg håper mamma får snakka med hun Ingrid Hauge på St.Hallvard.
Håhå, i morra reiser vi til Danmark :D

Les anches


Jeg og Mathilde tegner slanger fra TNBC i Naturfagen.

tirsdag, februar 3

D'accord

Jeg må si nsb er geniale. Toget vårt kom aldri, og Kongsbergtoget vi hadde sagt hadet til for en halvtime siden kom tilbake til Drammen, med de samme folka på. Noe var galt på Gulskogen, og togene kom seg ikke derfra. Likvel greide jeg og Aina å rekke BarrattDue klokka 6, mindre enn en time etter vi dro fra Drammen. Også har mobilen min klart å ødelegge seg selv, IGJEN. Alt, iallefall nesten alt fungerer, bare ikke skjermen. YAY. Enda en måned uten mobilen, og kamera og alt. Gleder meg...

Og dere, ikke spis is når det er 15 minusgrader, spesielt ikke når man går over bybrua. K.a.l.d.t.

mandag, februar 2

Mathilde

Nå er jeg sulten. Jeg skal spise yoghurt!
I dag er det skogsbær faktisk. Da er livet herlig.
Ikke noe sånn jælva sviske.
Eller stygg molte.
Men, kirsebæryoghurt smaker modelleire, det er helt sant!
Jordbæryoghurt ser ut som spy.
Melon er grei.
Appelsin er hvertfall ikke bra, det smaker som om det er tanntrå i den.
Men blåbær er fest. Det er egentlig bedre enn skogsber også.
Vaniljeyoghurt: Den er helt OK. Bare litt kjedelig. Uten klumper eller biter. Litt som babygrøt.

Mathilde sier mye fint ♥

Ja, nemlig.

søndag, februar 1

Rare helgen

Kongsberg snowshow, overfylt tog der man møter maange koselige folk, jazzpizza, byggedyr/party animals!!, aking, gåing gjennom byen med akebrett, busstaing altfor langt, aking, baklengs saltoball med Kristine og Veronica på fra akebrett og nesten smashing inn i jernstolpe utafor sykehuset av alle ting, ta buss med akebrett hjem med fullt av fæle 10.klassebimboer, overnatting hos Aina, pizza, sære teite ideer som vi gjennomfører alt for mye, msn, twilight og ameliemusikk på piano, melankolsk stemning, soving på altfor liten, hard sovesofa, mer pizzalaging, leksegjøring, bortoverskigåing med Eline - ny søndagstradisjon, blogging, msn'ing og Breaking Dawn lesing.

Overraskende mye jeg har gjort, og når jeg til og med er syk. Og ennå har jeg ikke gjort alle leksene og øvd i det hele tatt! Det er NM-innspilling nesteneste helg :O
Også er jeg litt trist fordi 3/4 av alle smiliene mine har rømt sin vei.

Byggedyr på lav mongotralle:
Byggedyrflokk på toget
Bortkomne folk på Berabussen, visste det var noe fælt med den.

Eline står på ski, og hun er flinkere enn meg

Noen folk har skitursjokoladepause midt i løypa