torsdag, mai 28

Des animaux

Jeg har fått gjort utrolig mye i dag synes jeg, det er fantastisk fint å slutte halv tolv når vi har fri i fordypninga! Det eneste jeg ikke har fått gjort ennå, det er selvfølgelig det jeg skulle bruke dagen på, geografi og norsk og samfunnsfag og engelsk. Innleveringer og presentasjoner er morro. Derfor sitter jeg her og drikker altfor varm te og blogger. Noe jeg mer eller mindre har blitt avhengig av, te og blogg.

Såklart må jeg klage litt mer, jeg har fått vondt i ryggen av trampolinebygging og hopping og sekkebæring og øving i feil stilling, og armen liker ikke å spille Brilliance i riktig tempo, da får den vondt i protest. Men jeg har iallefall fått somla meg til å øve litt ordentlig for en gangs skyld, kanskje fordi jeg nå øve siden jeg skal spille på konservatoriet i Århus i helga? Hva sier jeg, man jobber bedre under press. Dagen før en prøve, uka før konkurranse, en time før man skal levere inn innleveringer.

Pusepusene har vært ute i dag, fantastisk syn når de er redde for gresset. De er faktisk tre stykker ennå, selv om de aldri er tre på bilder.
Photobucket

Photobucket

Photobucket
Bier er litt puser de også, iallefall når de sitter på en blomst som matcher bloggen min.

Jeg skal toge til larvik i morra jeg, også skal jeg båte til Danmark, også skal jeg toge tre forsjellige tog i Danmark, og busse en buss som har slutta å gå for en time siden når vi kommer dit vi skal halv to om natta, og Andras må virkelig følge oss da. Også må Aina ikke rote seg bort igjen, vi to på tur, alltid spennende.

Også vet jeg at plankene i bakgrunnen er litt psykedeliske og liker å flytte på seg, jeg vet det, men jeg vet ikke hvordan jeg skal få dem til å slutte med det, så jeg lar dem holde på jeg.

onsdag, mai 27

Nouveau ☁

Sånn går det når man har litt for mye å gjøre i fritime og engelsk. Nytt tema på bloggen, og helt selv! Skjønner ikke at jeg gidder å bruke så lang tid på å endre bakgrunn og farger og headere og lage alt litt mer annerledes. Jeg blir litt redd av meg selv noen ganger. Egentlig skulle jeg lage sommertema, men det ble visst ikke så mye blomster. Men, hva synes dere da? (også er jeg litt glad for at jeg klarte å fjerne den stygge navigasjonstingen øverst på siden, bare med en liten kode, her)

Bloggen min savner alle kommentarene den fikk en gang. Det er faktisk ikke så farlig å skrive en liten kommentar, men det betyr så mye!

Og så det er sagt, JEG ER FERDIG MED NATURFAG! FOR RESTEN AV LIVET! Prøven gikk faktisk ganske bra også. Jeg er lykkeliglykkelig! (og ikke prøv å minne meg på at jeg kan komme opp i muntlig) Egentlig er jeg ferdig med ordentlig matte og kanskje samfunnsfag også, får ikke hatt matteprøve på fredag, og rekker ikke å ha foredrag før etter karakterene er satt. Dette er en fin dag, fin dag. Når jeg kommer hjem må jeg spise opp Sverigegodteri og bli feit også, ute i sola, og gjøre litt geografi og øve litt sax og engelsk og pakke og. Plutselig ble alt så mye finere. Ferdig med det meste som er ille (bare to geografi-innleveringer og engelskfremføring og samfunnsfagfremføring og slikt, okei da) Vi fortjener ferie og sol nå synes jeg, virkelig.

mandag, mai 25

Copenhague

Jeg kommer til å bli dansk. Litt mye Danmark denne helga, og altfor mye buss med varmeovner som ikke kunne slåes av! På fredag skal jeg og Aina til Danmark også. Og i sommerferien, og jeg skal sannsynligvis flytte dit etter videregående en gang også. Men først hybel!

Nå har skolen bestemt seg for å drepe oss, samfunnsfagsforedrag og naturfagsprøve som er altfor stor, spesielt siden jeg ikke kan noe som helst om proteinsynteser og mitokondrier og tymin og adenin og kloning og kjemiske formler og slikt, vi har matteprøve på fredag med derivasjon og funksjonslinjer og alt jeg ikke forstår (jeg mener, f(x)=3x^2-5x^4-32 er f'(x)=2*3x-4*5x^3 ?!) og muntligeksamen snart og geografiekskursjoner med rapporter og gymundersøkelser, for ikke å snakke om årsprøve i musikkhistorie/musikkteori/komposisjon/harmonilære/dirigering/intervaller/diktat/rytmer/analyse på BarrattDue i morra, og jeg har fått tre nye stykker jeg må lære meg utenat om ikke så altfor lenge, og de er litt for tekniske og fine og moderne og fantastiske alle sammen. Jeg lurer på hvordan jeg kommer til å få tid til alt.

I helga har vi spilt masse og det blåste så mye og var så kaldt når vi spilte konsert og det var ikke mange publikum og gitaristene fikk strøm bare de rørte strengene og notene blåste rundt og Stacy hørte ikke bandet når hun sang og jeg og Aina sang og vi sov på en diger supermyk tjukkas, i en diger gymsal. Flott. Også fant jeg ut at jeg er den eldste i storbandet, av 20 stykker er jeg eldst! Kjempeskummelt!

Finfine huskekarusellen i TivoliPhotobucket
Lille rare DPhotobucket
Pusepusene ville spise en megaduePhotobucket
Jaaa, jeg liker speilrefleksen til AinaaPhotobucket
Jeg må virkelig få kjøpt meg speilrefleks selv, jeg merker at jeg begynner å mislike mobilkameraet mitt for mye.

Har dere det like ille på skolen for tiden ?(og alt for mye stress og press og ansvar overalt)

onsdag, mai 20

Le Danemark à demain!

Jeg er fortsatt syk, og i dag har jeg blitt tvingt til å kjøre bil på en parkeringsplass omtrent midt i skogen. Men jeg må innrømme at det var litt morro, automat vettu! Alt blir så mye bedre når man slipper å tenke på å gire og leke med clutchen og slikt bajs.

Nå sitter jeg her med oransje pollenflekker i ansiktet, kastanjer har utrolig pene blomster - og de lukter godt. De ser ut som små miniorkideer, som jeg egentlig tok bilde av. I morgen skal jeg til Danmark med storbandet. Vi skal kjøre buss i 9 timer, 9 timer! Trodde ikke det tok så lang tid til Københanvn? Og i dag har jeg vært på restaurant (det høres da mye bedre ut enn Peppes, og vi skulle egentlig på indisk altså) med en gjeng søte mennesker og jeg har vært på hytta og jeg har spist altfor mange iser, men halsen min trenger is, helt sant, og den må bli frisk. Selv om ingenting hjelper mot virusinfeksjon. Blablabla. Dere får ha det fantastisk fint i Norge når jeg er borte, dere søte som leser blogga. Hva skal dere gjøre da da?

Är vi inte söta?Photobucket
♥ Je l'aimePhotobucket

mandag, mai 18

Je m'endors, je perds la lutte contre la fatigue et la somnolence et la fatigue

Jeg sovner. Geografi og engelsk er kjempegøy når man så vidt klarer å holde øynene åpne. Jeg klarte ikke å stå opp i dag, og halsen min er kjempesyk og vond og man blir ødelagt av å marsjere en hel dag, som jeg og mange andre gjorde i går. Allerede før jeg starta var jeg sliten, for gal som jeg er sykla jeg til hytta på lørdag, sykla over 20 kilometer og brukte bare en time. Jeg må ha undervurdert meg selv veldig, kanskje jeg kunne fått en helt annen karakter i gym. Men bryr jeg meg så veldig, nei.

Også er jeg litt glad. Norge vant MGP (og jeg har fått en haug meldinger fra BarrattDue om at vi måtte dra å møte Alex på flyplassen) og 17.mai er litt fint OG jeg skal flytte på hybel med Jørgen og Elise og mest sannsynlig Kristine til sommerferien! Hihihi, nå var jeg ikke så trøtt lenger likevel. Blogging er fantastisk.

Se på korpset mitt, faktisk det største korpset i går! Og vi var ganske flinke til å marsjere også, det hadde jeg aldri trodd egentlig. Snill som jeg er måtte jeg stjele bilde fra Eline :P

lørdag, mai 16

Vendredi

Jeg og Kristine spiser frokost, og DET ER SMULER I SMØRET.

Nokså innholdsrik dag i går. Picnik og picnik og picnik og picnik og pusebebisser og alver og og lekeplass og snurrehusker og mat og picnik og Kristine og Elise og Jørgen og Anders og Eline og Eirin og Aina og Kristian og Synne og Synne og Hilde og Theo og picnik og sjokoladeis og te og soyapølser og foccacia og prompepølser og marshmallows og sånne ting.

Jeg møtte Aina i byen etter skolen, og vi så helt like utPhotobucket
Også var vi på picnik, da
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Jeg elsker noen av de bildene. Likevel er det ikke jeg som har de beste, og fleste heller.

fredag, mai 15

Hier

Torsdag. Trekking til skriftligeksamen og få tilbake engelsktentamen og Jungelboka med klassen og pizza med klassen og tog og Sandvika med mamma og mormor og Rebekka, og fine kjolene og Edith Piaf. Og mobilen min har blitt helsefarlig. Nå får man elektrisk støt hvis man tar bilde med blits, veldig morro altså. Stygge mobil, nå må jeg levere den inn igjen.

I kveld skal vi på picnik, småstor picnikpicnikpicnik. Ikke bare meg og Kristine, flere fine folk. Picnik er fantastisk.Photobucket
Engelsktentamen, jeg dør!Photobucket
En del rømmedressing spiste jeg da på en måtePhotobucket
Det beste av de stygge bildenePhotobucket

Mystisk synsk trollmann leser tankene dine synes Mathilde og Synne Men det funker, tenk på en person og den finner det ut. Alt fra Emil til Alexander Rybak!

onsdag, mai 13

Un autre mercredi, sans l'ècole

Nå har bloggen min offisielt gått fra å være fylt av altformange ord til å være fylt av altformange bilder. Bilder sier jo mer enn tusen ord, så kanskje det er altformange tusen ord nå istedet, okei, den var...fin. I dag har jeg altfor dårlig humor og skyene er altfor pene og ser ut som kuer med lange halser og geiter og haner med hoggtenner og monstre og måker og mygger og hunder og katter og marsvin og bare skyer. Også er det jo aldri en picnik med meg og Kristine uten masse tullete og rare propellfly som flyr lavt og mæwer og bajskorv og kuken og kukens mamma og sol og søl og grønt teppe. Og rød neglelakk tre meter utenfor neglene og oppover armene og rundt på fjellet og gresset og fingeravtrykk overalt. J'aime picnik.

I dag har jeg ikke vært på skolen engang, for kvartetten spilte på Radisson og jeg gadd virkelig ikke å dra på skolen for å ha en time og fritime halv ti til 12! Så for en gang på en måned har jeg sovet lenge, fantastisk. Og nå har jeg begynt å mate kattungene for hånd også, for mammapusen har blitt altfor tynn og babypusene altfor store. Så nå sitter jeg med tåteflaske og må blande kattemelk som lukter rart og mate små pipende pusepuser som klatrer på meg. Veldig koselig, litt slitsomt.

Vi satt i en time på ett rart rom med brus og frukt og vann og noter og masse saxofoner
Også hadde jeg min egen lille picnik på vei hjemPhotobucket
Innerlomma mi ville ikke samarbeide og innholdet slang seg ned på bakkenPhotobucket
Jeg fant etttkjempefint tre (jeg må lære meg dette med et og ett)Photobucket
Picnik!Photobucket
Altformye is for to, eller ikke, den ble borte iallefallPhotobucket
TulletePhotobucket
..og istePhotobucket
Kristine ♥ og mange røde neglerPhotobucket
Det var halo rundt sola, og regnbue
Photobucket
og solbrillePhotobucket
Way to many pics?

mandag, mai 11

Voyons

Jeg skal virkelig kjøpe speilrefleks! Se på finefinefine pusebildene Aina tok, og kakebildet med mitt fantastiske kamera, det er en liten forskjell? Og plutselig mente mammaen min at hun kanskje kunne betale halvparten eller noe, kanskje fordi jeg skal ha trykk&foto som valgfag neste år, men. Jippiii! Tenk hvis det da, jeg hadde jo ikke gjort annet enn å ta bilder tror jeg. Fantastisk fantastisk.

Gærne småunger som prøver å svømme i 1cm iskaldt vann (se broren min poser 'a)


I helga har jeg spilt flere timer hver dag. Kvartettøvelse på fredag der jeg og Daniel og Julie skulle spille med Eli-Marie (læreren vår) som vikar for Aina, og vi endte opp med å le og le og le oss til døde i en time. Gjett hvem som lo mest, den eldste. Også har det vært BarrattDue-prøvespill med kvartetten og bussfortog og speilreflekskjøping for Aina og Kristine hadde bursdag og Tuva feira bursdag og storbandøving hele søndag og bygging av badebassenget igjen på hytta og søtepusebebier som ikke får nok mat lenger. Og nå sitter jeg og har engelsk og klarer ikke å uttale noenting. Ææh.

Monsterkake, bajsekake, alt ettersom
Pusepuser

onsdag, mai 6

Je voudrais une nouveau caméra!

De to siste dagene har jeg gjort utrolig mye på lite tid, tror jeg. Det føles nesten som om det har gått fire dager, ikke to. Tentamen og skogtur og kake som inneholder en halv kilo sukker og jordbær og Kristine og husker og skogsbarnehage og Stordammen og kattepuser og Aina og solbriller og mediantene til tonika og funksjoner i dur og moll og harmonilæreanalyse, og kort skoledag og St.Hallvard og Elise og folk man ikke har sett på leenge og mongointernett og dramasal og Hannah Montana the Movie og Eline og Jørgen og Anders og Eirin og Synne og Åshild og dansing og synging og skogtur hjem fra bussen og te, masse te. Good days.

Og jeg skal SÅ kjøpe meg kamera, ordentlig kamera, helst en babyspeilrefleks jeg kan ta med meg overalt! Det hadde vært ganske fantastisk. Jeg likte å leve på mobilen min og kameraet der, men når den har falt i bakken sånn omtrent 47 ganger, da er det ikke like morro lenger. Bildene blir stygge også. Blææææh. Je voudrais beaucoup d'argent! Jeg skal bli rik, kjøpe alle de fine kjolene og hattene og alt, og en liten kamera og en stor, og en ny mobil og hybel og enda ett piano og saxofoner og masse fin mat og teroser og morsom te og alt jeg vil ha. Det skal jeg, selvfølgelig skal jeg bli rik.

Jeg, og såvidt Aina, spiste maaaasse is før BarrattDue (se på meg 'a, galing!)

Jeg og Kristine gikk tur i skogen, og fant naturbarnehagen!

Kristine tok av, sånn bokstavelig talt

Selvfølgelig ble det ikke noe bilder fra i dag, TØSEMOBIL. Hannah Montana var faktisk litt fint! Og vi dansa, og dansa og sang og tok bilder og hoppa rundt. Åååå, jeg vil ha kamera jeg skal ha med meg overalt, jeg liker bilder. Vet du, jeg spiste faktisk to epler og en tomat på kinoen, drakk altformye vann og spiste bare en bitteliten rar sjokolade. Onsdag, som er godteridagen for småsjiraffer som meg! Uff, i morgo må jeg få øvd, slutter tross alt halv tolv på skolen, kan ikke skylde på lite tid da gitt. Nå skal jeg drikke litt mer te og danse litt rundt omkring og lese finfine geishaboken, og legge meg tidlig. (Merker at jeg har altfor mye energi her jeg sitter og skriver)
Sov godt, sjiraffer og giraffer og sebraer og zebraer og söte folk ♥

mandag, mai 4

Oui...

For første gang på ett halvt år omtrent sitter jeg hjemme klokka fem, på en mandag. Vanligvis sitter jeg å spiller kvartett på denne tiden, men i dag er deler av kvartetten i Bodø, så det hadde blitt vanskelig. Jeg orka heller ikke ha sangtime i dag, for jeg hadde nemlig disse fine planene om å rydde rommet mitt, noe jeg starta på i går. Jeg har ikke fått gjort mye heller, flytta kattunger og pokaler og bøker, og sitti ute på gresset og malt speilet mitt med maling som bør brukes før 11.03.2003. Merker at dette ikke kommer til å gå særlig bra, spesielt også fordi jeg nå sitter her og blogger og spiser sjokolade... Rommet mitt lar seg ikke rydde, uansett hva jeg finner på. Kjenner at det å flytte ut frister så mye mer og mer! I byen, fine huset, hele andreetasjen, ha hagen full av frukttrær og bær og masse picnikplass, å kunne sykle overalt, slippe å være avhengig av kollektivtrafikken og bo sammen med fiiiiiiine folk. Jegviljegviljegviljegviljegvil! Må bare snakke litt med bestefar først.

Puuuuusebebiene har blitt megastore, de veier dobbelt så mye som de egentlig skal!

Eirin og Kristine likte veldig godt å sitte på firehjuling, selv om det visstnok var harry.

Mobilen min begynner å streike igjen merker jeg, kameraet er absolutt ikke hva det engang var!

Btw, noen som vil ha marsvin? Har ikke tid til de, og kan ikke ta de med hvis jeg flytter.
Så var det norsktentamen i morra, og kortekorte dager resten av uka! Fine uka, og fine helga med prøvespill, bursdager, kino, storbandøving og kvartettøving. Hvordan får jeg tid til alt? Jeg overrasker stadig meg selv. Bortsett fra at jeg ikke er noe flink til å øve lenger. Men det skal jeg bli, nå er det tid for å øve på de nye psykostykkene og finne noen fler. Yeey.

lørdag, mai 2

In vino veritas

Uff, jeg er såååååå sliten. Gåing opp gamlebakkene, natt til 1. hos Irene, tentamen, dirigering av små barn som spiller tuba som er tre ganger større enn seg selv og kaster tromboner veggimellom, øving på psykostykker, picnik, masse gåing, isspising, pizzaspising, drikking av mye forskjellig, altfor mye snakking og babling om ting jeg ikke egentlig visste om meg selv engang, masse folk, morsomme trær i hagen til Kristine, verdens søteste lille 2mm oreganoplante, fluer og fugler og vepser og mygger og biller som har seg, og kommer på skulderen til Kristine, tedrikking, og sitting på en brygge som ikke var en brygge siden det ikke var vann under - men en eng. Fine tider. Jeg kjenner virkelig noen av verdens søteste mennesker!


Jeg hadde sløyfe av håret mitt hos Irene, iallefall (relativt små) deler av kvelden

Ett par åmer jeg fant rullende rundt på en parkeringsplass bare

Det er så deilig å tro at det er søndag i dag, og finne ut at det bare er fredag og at vi har to hele fridager til før siste tentamensuke! Livet mitt er egentlig ganske så fint for tiden, det.

Hadde dere det like fint på natta og selve arbeidernes fridag som meg da?