søndag, februar 28

chaud

Ekstremvarme på hybelen.
Jeg har blitt vant til seksten grader inne og minst ti minus ute! Nå er det tilogmed fjorten varmegrader på rommet til Elise og femten i gangen, verden har fått feber tror jeg. Dette er for varmt til å fungere.

lørdag, februar 27

Vacances d'hiver

På torsdag var Kristine og jeg i Kongsberg, på Marken med Elise. Vi vant fire kroner, etter å ha brukt minst 20. Lykke. Man kunne kjøpe lykkeposer, men det gjorde ikke vi, for de så ikke ut som poser Også tenkte vi å ta toget til Dunderland med 2 hunder, tre vernepliktige, en honnør, en sivil vernepliktig og en student, men vi fikk ikke lov å ha med sykler, så da gadd vi ikke det heller. Det tok jo bare litt over en dag og kosta mellom fire og sju tusen. og vi var en tur i kjelleren til Elise, som forøvrig er en labyrint, i sånn ca. altfor lenge, med griser i en bøtte på veggen og påskeegg og is, bare fordi det var så kaldt ute og sånn, og morsomme brettspill og litt av hvert. Legg merke til hvor mye spesielt Elise koser seg. Og siden jeg har bodd hos Kristine og vi ikke har gjort noenting bortsett fra å se på filmer og spise ALTFOR mye mat, så tror jeg ikke noe på at det er lørdag i dag og at ferien snart er slutt.

onsdag, februar 24

Magnifique

ÅH, FANTASTISKFANTASTISK (kristine er fin selvom hun ikke har øyne og sånn, ja?)
Den beste maten i hele verden er på aroma india. Helt sant! Jeg har gått opp tusen kilo tror jeg. Men det var så verdt det.

Bortsett fra at alle i bygningen får hosteanfall når servitøren går forbi med altfor sterk mat (som freser og ryker!) og sånn, men det er da bare gøy.

Nå hater jeg vinteren igjen, for nå er det for kaldt, overalt. Og det bråker så altfor mye når man går, hvis jeg ville at det skulle høres ut som om jeg går på isopor hadde jeg vel funnet litt isopor å gå på? Det får ikke lov til å være så kaldt i morgen, da skal vi nemlig på Kongsbergmarken og drikke verdens beste bringebærsaft - hvis den ikke er der i år løper jeg hjem med en gang.

tirsdag, februar 23

Heureux

Ferie er fint, skinsmaraton med kristinepuuzzz er fint, påskeegg er fint og skøyter med Hilde som jeg ikke har sett på tusen år er fint!

I dag tidlig (ja, rundt to-tre) skulle jeg lage verdens beste te til Kristine og meg, og tekanna er så altfor liten, så jeg tenkte at mugge var fint. Tenkte selvfølgelig masse på at tynne glassmugger elsker varmt vann og aldri sprekker og sånt. Likevel? (jeg ønsker meg stor tekanne, tror jeg, og større vannkoker)Hilde og jeg møtte tusen russere også, men de ville ikke være med på bilde egentlig, det er nemlig verdensmesterskap i bandy i Drammen for tiden
Og er ikke vi søte når vi står på skøyter i sånn omtrent 20 minutter kanskje, glade iallefall? (legg merke til lyskasteren, vi forsto ikke heelt meningen med å ha ett lys på hver lyskaster, men..)

Så flink jeg har blitt, setter andre foran meg selv i setninger og har bilder på bloggen og alt. Liker ikke så godt å henge på hybelen alene, jeg klarer liksom ingenting alene når jeg er vant til å ha fine folk rundt meg alltid. Og det funker iallefall ikke å sove alene.

Også gleder jeg meg til resten av ferien, den blir fin.

mandag, februar 22

J'ai tout ce que je veux

Nå er alt fint nå. Alt alt alt alt. Jeg liker det. Jeg elsker det.

Men 19, NITTEN, bilder fra helga?! Hvorfor har jeg kamera i det hele tatt? Alle var stygge og teite uansett.

Siden alle maser om bilder, så her! Se, det beste bildet. Fornøyde?Men helga har vært fantastisk! Katzenjammer på fredag, med Peppes og diverse i Sandvika før konserten, bursdagen til Eirin og Åshild på lørdag, og i går var jeg mann og måkte hele gårdsplassen (med litt hjelp av Jørgen, da, littlittlitt, det er jeg som er mannen i huset her, så nå har jeg biceps på størrelse med ehm.. noe stort) og vi rydda her og hei, nå er det ferie! Synd jeg ikke har noen bilder av meg som måker i fantastisk sexy kjeledress, heller. Hva skjedde med å ta bilder av absolutt alt?! (og hvor motiverende er det ikke å blogge når man får to kommentarer?)

I dag har jeg sovet i fjorten timer. Jeg la meg supertidlig, TI! Det er faktisk supertidlig for en som bor her og er vant til å være våken halve natta, uansett. Og nå har jeg flytta inn på badet med alle stearinlysene, vel - ett, og pcen, Og verdens beste te i en bolle med masse honning, siden badet er det varmeste stedet i huset. JEG ELSKER FERIE.

Og hei, siden jeg lovte det, her er den fine klassen min, synes dere ikke de er fine kanskje?
Sigrid er bare rar og sexy og forførerisk og sånt

Lill Sofie er bare glad

Mathilde kan bare gjøre rare ting med munnen sin mens hun er glad

og Henrik er bare skummel og glad

torsdag, februar 18

Je ellesz µødsgipoawrep¨s aime

JEG ELSKER MORMOREN MIN

Også føler jeg meg litt lykkelig for øyeblikket, av flere grunner.

søndag, februar 14

Rien titre

FIN helg. Litt mye Havfrueprosjektgeneralprøver og forestilling som ble ganske..teit, litt ensomt uten Jørgen på Tjukkebo, men jeg overlever. Helg er fint, med fin Kristine og rare filmer og Synne med Kvikklunsjmelkesjokolade og Sex and the City (ny helgetradisjon?!) og lovehearts og litt for lite soving og gratis godteri av folk som heter Svein, og slosskamp på generalprøve (Hallvard er fæl), og jeg har snart innsett at jeg virkelig ikke egner meg like bra til å spille fiolin som jeg liker å tro. (og orddelingsfeil og og og å feil og ting har begynt å forfølge meg, hjelp!) Og nå fryser jeg litt, og finner ingen bilder som er appropriate for å blogges. Jeg har blitt fæl.

Fastelavn/Morsdag/(Anti)Valentine har faktisk blitt feira litt også, boller på "premierefest", kanskje ikke så mye morsdag, men antivalentinedemonstrasjon med Kristine på Picasso i år også, heheh. Nå gleder jeg meg til vinterferie.

Også synes jeg dere kan komme på forestillinga i morgen, 18.00 på Union Scene, gratis for alle under 18 til og med.

tirsdag, februar 9

Amor omnibus idem

Alt er litt fælt. Alt er kjempefint. Jeg er sliten og endrer humør hver time og orker ikke å stå opp og bussen kjører fra meg, bare meg, og det er fortsatt kaldt og jeg har ingen klær og ha på meg og ikke noe mat å spise. MEN. Jeg er glad og det er ryddig på hybelen og det er sol ute og jeg leker at jeg er sunn (iallefall på dagen.......) og jeg øver og jeg gjør det jeg skal og har henger mindre på styggepcen og jeg har vært på fantastisk konsert og jeg har funnet iPoden min og har fiiiine venner og en supersøt familie (på tide å legge merke til slikt etter nesten 18år) og og og. FINT

Nå skriver jeg norskdikt, gravdikt. Det er ganske så spennende, selv om Elise er flinkere enn meg, på facebook.
Her ligger Knut
Han ble stanga av en stut.
Hornet satt seg i armene og beinet
så nå kan ikke Knut løpe eller tegne.


her ligger martin tranmæl
Han ble stukket med en sabel.
Elise gjorde det i dag
Fordi hun ville slippe å ha foredrag

Elise

Så mine dikt trenger ingen å se. (hvorfor klarer jeg ikke og/å lengre?!)

Jeg liker ikke å ha foto. Da er det alltid jeg som tar bildene, veeel. Men det eksisterer iallefall ingen fine bilder av meg lengre, jeg vil ha nye, fine profilbilder på face og bilder av meg selv over hele bloggen og overalt. ja ja ja! WHAT TO DO?!

Hihihi, gøygøy. Alt er egentlig veldig fint for tiden, tror jeg.

søndag, februar 7

EA

FANTASTISKE DAGEN.






tirsdag, februar 2

Fecundissmismus

Jeg er ferdig med matteprøven. Overraskende bra gikk det, bare en teit oppgave som var teit. Og jeg har blitt lykkelig gjenforent med iPoden min igjen, det gjør alt så mye finere. Men det har blitt kaldt igjen, og det betyr superkaldt på hybelen, siden vi ikke har ved.

Jeg er sulten. Og PCen min sier sånn her:

Da blir jeg glad.

Nå skal jeg virkelig starte et nytt, positivit, tiltaksfullt og disiplinert liv. Blir ikke det bra? Jeg skal øve, etter øveplanen jeg har fått, hver dag, jeg skal gjøre lekser og innleveringer og fremføringer, jeg skal få meg rutiner, ikke spise MENGDER av usunn mat midt på natta, STÅ OPP, vaske klær, lage mat, legge meg tidlig(ere), ha det ryddig, ikke henge på msn og facebook halve natta og hele dagen, bli sunn og sprek og tynn og pen og og og.
JA, iallefall, mindre pc, mer disiplin, det har ALT å si.
Dette blir fint.

I dag går jeg med bukse.