søndag, april 25

flink

I går rydda og støvsugde jeg rommet mitt. I dag leker jeg med klærne, og de som har liggi nederst i kommoden heletiden, de får ikke ligge der lengre. Kanskje jeg skal selge de også, så blir jeg rik. Så hvis noen trenger nye klær jeg ikke vil ha lengre...kom hit, uansett!

Og hei, det har kommet mange sanger i spillelista på Spotify, likerliker! Men det er plass til maange flere, så legg til verdens fineste sang her!

lørdag, april 24

ny

Sånn. Nå. Nytt tema. Endelig noe jeg tror jeg kan like lengre enn en uke. Så nå har jeg blitt venn med photoshop igjen.

Og nå, nå skal jeg endelig gjøre alt jeg skulle gjort for mange dager og uker og litt måneder siden, rydde rom og fjerne hybelkaniner og vaske klær. Bra.

fredag, april 23

mening(sløs)

Egentlig blogger jeg bare fordi klokka var 00:00, og det var kult. Og fordi jeg har mange bilder. Noen fine, mange utydelige og mørke. Jeg vil ha lite fastobjektiv!! Nå.

Tullebilder. Bare halvparten hadde lyst til å laste seg opp, jaaajaaa, synd for de andre. Uansett, dette er Eirin og meg. Vi er veldig average. (også HATER HATER HATER HATER jeg blitzen) Eline og jeg også, og det beste i verden er å sitte midt i veien og vente på bussen lurer litt på hvorfor dette bildet ble med, men jeg liker armbåndene mine, og i dag mista jeg begge NMbåndene når vi hadde karate i gymmen, karate. Livsfarlig. oooog, se se se se se, minipusebabyer! selv om de er altfor store til å bare være en uke gamle, og sånt, fineste som finnes faktisk Jeg skulle ønske vi kunne hatt en pus her, nå, en pus som kunne sovet i sofaen ved siden av meg, når jeg sitter oppe halve natta for å høre på musikk og se på den fine byen. Og når jeg har en frihelg, som denne helga, uten å vite hva jeg vil gjøre, bare egentlig konsert på Youngstorget i morgen - men jeg kommer aldri til å finne det og sånn. Og Kristine drar til ettellerannet rart sted i nord på konfirmasjon, og Jørgen er i Kongsberg, og familien min er i Sverige, og alle andre har masse å gjøre. Tentamener og slikt. Jeg også, egentlig. Kanskje det blir meg og speilrefleksen i helga, og saxofon siden det er prøvespill og tusen konserter neste uke?!

Mih, jeg klarer ikke å skrive fint, skrive sånn jeg vil i dag, og jeg er lei av franske meningsløse overskrifter. Og bloggen, iallefall utseendet og resten. Nei, natta.

tirsdag, april 20

ejyanflekgjjaljøkukl

I dag har jeg spist middag og drukket eplejuice med disse her. Og det var det eneste bildet jeg tok selv, for Enya liker også speilreflekser. Det gjør ikke meg noe, for nå finnes det nemlig ett bilde av meg også, og ikke bare alle andre! Åhjegersåpen!! og endelig fant jeg ut hvor alle folk har blitt av, Enya har gravd de ned i hagen sin! også møtte vi eplejuicemannen, han var fin. Også har jeg hatt fransktentamen da, det snakker vi ikkenoe mer om. Den gikk ikke bra. Liksom. Fint jeg skal ha fransk i ett helt år til, i motsetning til alle andre. Masochist?

Finesanger. detektivbyrån er fint i dag.

søndag, april 18

les enfants du diable

I dag ville familien min (bortsett fra mamma som endelig er på vei hjem fra Island, morro med askesky altså, jeg liker den) ha meg med på hytta. Egentlig er de monstre alle sammen, se på disse tode spilte kort (og maste på meg om alt mulig rart fordi jeg er stor og kul og sånn) kusine henger nesten mer på internett enn meg og pappaer og vampyrsøstre leser NyeTestamentet og broren min er superkjekk, eller kanskje mest supersøt, sånn egentlig og han snakka om atomer og partikler og størrelsen på verdensrommet. Og liv på andre planeter og Star Wars, og litt lava, alltid lava.

torsdag, april 15

vélos stupides et bébés et comme si


Kanskje eneste sangen jeg hører på for tiden, vet ikke hvorfor, den er bare fin og rar. Men jeg er lei av alle de fine sangene mine, jeg trenger nye -legg til den fineste sangen dere vet om her, ja, minst, fint.

I dag hadde jeg bare EN time på skolen, på drammens museum, fra ti til elleve. Så jeg har syklet rundt i byen med fineKristine på bagasjebrettet, og spist supergod is - iskyss, og fått vondt i bena, og vært i kantina på Marienlyst fordi Kristine savna skolen sin der møtte vi en fyr som spilte piano
og noe som kom fra en halvdårlig skrekkfilm med tre øyne også sykla jeg kristine til mongobussen som var altfor sen, også bestemte sykkelen min seg for å være en balle og drepe speilreflekser, og seg selv, og celloen til elise, og det var jo VELDIG fint.

OG HEIHEIHEI, ♥

(speilrefleksen overlevde sykkelangrep)

MERDE

Jeg HATER sykkelen min. Når den først kjører fremover helt av seg selv for å kjøre på celloen til Elise, for så å velte og kaste det viktigste i livet mitt - speilrefleksen, ut av kurven og ned på bakken, så kan sykkelen dø. FY. Nå kan den ikke gire lengre heller, SYND FOR DEN.














dustesykkel

tirsdag, april 13

la plus belle lumière

Dette er meg. Og den beste sykkelen i verden. Og det fineste lyset i verden. Og det beste skjerfet i verden. Og sånn.


Jeg har syklet rundt i mørket og tatt verdens fineste bilder, sånn som dette (finehjertelysene!) og sett på nrk buskerud, fra sykkelen, selvfølgelig og ellers har jeg vært monster sa jeg hvor mye jeg elsker speilrefleksen min, og a-dep?! (jeg trenger ikke å redigere bilder i det hele tatt lengre engang) også fant jeg han fineste i verden selv om jeg kanskje liker han best sånn som det her .

Og nå er jeg sulten, men man burde ikke spise etter midnatt, iallefall.

søndag, april 11

REFLECTIONS AU MIROIR

Speilrefleks er lykke. Sol og vår og varmegrader gjør at alt blir fint. Tusen bilder.
Jeg har vært på saxofonfestival i Sverige. Det var superkult. (se på bassaxen!)Og jeg så litt sånn ut, og hadde blitt atten og fikk øl i bursdagsgave av Anja og Gudrun og Mathias)Også lovte jeg å blogge kuleLinus med koppen, man drikker nemlig alt fra kopp, for det ser sofistikerad ut och spesielt ölet smaker bettre, och alt er jättefintOch Soran drakk MER og var sint fordi han ikke fikk sett Paradise, så han drakk mer MER. (selv om Kristine sendte meldinger så han fikk vite at en eller annen skulle på date med en annen og slike spennende ting.....)Og Julie og Aina var skumle, og kalde, og det var snø Og i dag har jeg hengt med speilrefleksmusikknerder, de var gladeog fine å ta bilde avSpeilrefleksnerder.Også møtte jeg en fin katt, som også hadde lyst til å bli med på bloggen, og etterpå møtte jeg to til Rett etterpå møtte jeg en fyr som drev med reklame Også dro vi på konsert med Buso, der tok jeg bilde av Hallvard og det hata han meg så mye for at han ble seende sånn ut etterpåOg jeg drikker altformye kaffe, gjerne sammen med sånne som han her (som stjeler bilder og blogger de)Så nå har jeg gule tenner og skal aldri smile mer.

Jeg skal iallefall gifte meg med speilrefleksen min, og en dag skal jeg kjøpe meg fint objektiv som lager hjerter og stjerner overalt i bildene, kanskje jeg må bli saxofonspillende speilrefleksnerd når jeg blir stor. Siden speilrefleks og saxofon kanskje er det fineste som finnes. Sammen med sol og fine folk.

Også må jeg jo nevne den fantastiske velkomsten jeg fikk av Elise når jeg kom tilbake ifrån Sverige, en supervåken Elise som lå og slang på sofaen, og ga meg påskemarsipan på halv pris og te, også sang vi Kyrie Eleison og Fader Vår hele natta.

OG jeg har fått tilbake sykkelen min!!! LYKKE.

søndag, april 4

la suede

Hvorfor jeg sitter her når jeg drar til Sverige om mindre enn seks timer, er usikkert. Men når man har kjempa hele kvelden og dagen med BALLEMOVIEMAKER, så blir det liksom sånn. Og når IT'S (man skal ikke henge der halv tre om natta, tror jeg) forteller meg at
"Det kan hende at nettsiden på https://www.itslearning.com/file/file_upload.aspx?OpenerAction=AddFileToFileList&Multiple=1&Type=1&UseTempTable=1 er midlertidig utilgjengelig eller flyttet permanent til en ny nettadresse."
etter at jeg har venta i en halvtime på at resultatet fra moviemaker skal laste seg opp, da blir jeg litt småirritert må jeg innrømme. (hvis den forteller meg at filmen er for stor nå, da vet jeg ikke hva jeg gjør).

Derfor tenkte jeg at jeg skulle slenge ut noen flere bilder av utsikten vår som er så fin.


Og snøfnugg, som er fine, veldig fine, så lenge de ikke kommer i APRIL Nei, kanskje jeg skal pakke litt snart. Eller sove, eller noe. Sove kan man vel gjøre I Sverige, eller på vei til Sverige ellernoe. (ÅHJIPPI. FILEN ER FOR STOR TIL Å LASTES OPP. PRØV IGJEN. - neitakk, natta.)
Mhmmm. Også får dere kose dere massemasse i de siste påskedagene, og på de første skoledagene, dere. Jeg skal kose meg og spille saxofonorkester og ha bursdag i Sverige så lenge.

lørdag, april 3

lumières de la ville


Sex and the City med Eline og Synne (vi trenger femte sesong nå!!)

og Sex on the beach og jordbær og miniatyrisbiter (lurer veldig på hvor de kom fra) Og nå sitter jeg her alene, og det er litt fint. Og jeg kan spise påskeegg, siden i dag er det lørdag og påskeaften, som betyr at i morgen drar jeg til Sverige. Jeg tror det blir fint, komme litt vekk fra Norge? Selv om.. Også blir jeg atten og kan gjøre hva jeg vil (som hva da for eksempel?).

torsdag, april 1

il pleut trop

I dag regner det. Masse. Heldigvis snør det ikke snøballer lengre, sånn som det gjorde i går. Og familien min er teit og har INGEN paraplyer og INGEN gummistøvler og INGEN votter og INGEN luer, så jeg gikk tur under gærne frosker og med falske UGGS på bena. DIGG. (jeg likte froskene da) Også drakk Kristine og jeg te i ett skur på den gamle ungdomskolen vår. (ungdomskolen da vi egentlig aldri snakket sammen, bortsett fra når vi måtte i fransken, ting endrer seg). Hun skulle ikke bli tatt bilder av i dag, i det hele tatt, men jeg er fæl og slem, men hun er fin på bilder uansett daog på bena hadde hun seler, noe som egentlig er litt fælt, men de var fine å kose med, akkurat som ordentlige seler (jeg vet ikke egentlig om jeg noengang har hilst på ordentlige seler, menmen). Nå synes jeg det skal slutte å regne. Det kan vel være LITT sol før jeg drar til Sverige? Ja?