fredag, mai 28

futur

åh, tenker bare fremtid. nesteår.

jeg er nok kanskje verdens mest ubesluttsomme menneske. i dag tidlig fikk vi megastrømregning igjen, og da tenkte jeg litt at kanskje jeg bare må bo hjemme neste år, må. egentlig har jeg ikke noe lyst til å gå på denne skolen neste år engang, akkurat nå har jeg mest lyst til å bare flytte til danmark med en gang, så fort som mulig nesten. for etter årsprøven på barratt due i går så har jeg lyst til å spille saxofon alltid, heletiden, nesten så jeg har lyst til å ta hele neste år som privatist og bare øve øve øve øve og bli superflink og få til alt og spille tusen konserter og vinne hundre konkurranser. også tenker jeg litt, hvorfor går jeg allmenn og ikke musikk?!

men jeg har nok kanskje mest lyst til å bare bo i en fin leilighet med masse noter og musikkinstrumenter og te og blomster og vin og papirfugler i taket og såpebobler og kjoler på veggene, sammen med musikken og tebesøk, og bare overleve skolen samme hvor kjip den er, for det kunne kanskje ikke vært sååå mye bedre uansett om det var musikk eller danmark eller ikke?

onsdag, mai 26

te med blå blomor och honung


en. jeg vil drive med musikk resten av livet, for musikk er fantastisk og viktig og rett og slett alt. jeg vil drive med musikk resten av livet, men akkurat nå klarer jeg ikke å se for meg at jeg skal bli utøvende saxofonist, leve av å bare spille saxofon (ooooooooog saxofonfliser er nesten FOR stress, og for deprimerende) og man blir sliten og det er få jobber og blabla - selv om hvis jeg jobber hardt nok kommer det til å gå bra, men jeg vil drive med musikk resten av livet uansett, i en eller annen form

to. jeg vil studere iallefall fem år i Århus, på musikkonservatoriet og bo i en fin liten leilighet og sykle rundt på sykkel og slippe å tenke på noe annet enn musikk

tre. jeg har litt lyst til å bo her alene neste år, ha rommet mitt som øverom fylt med musikkinstrumenter og noter, sove på rommet til jørgen og ha te og vin og bilder og såpebobler og stearinlys og blomster og fine ting over alt, og bli supersosial og invitere folk hit på te hele tiden, og ha kjoler på veggen og papirsommerfugler i taket


og masse andre ting har jeg innsett om meg selv imens jeg har drukket svensk te i løsvekt med blå blomster og honning i fra verdens fineste største kopp som jeg fikk til bursdagen min, ååååh

mandag, mai 24

vin og såpebobler

superfin helg. med bursdagslørdag, fine folk og fine gaver og cava og såpebobler, og oppstilt familieportrettog fredagspicnik med elise og bena i været og litt comeback og litt falafelspising med andre fine folk, som jørgen og eirin og elise, og fine filmer, og rare filmer (franske sære tegnefilmer som trillingene fra belleville, og svigermonster, og SE OPP - verdens beste film!) og bussfortog til kongsberg og fra kongsberg og hokksund og stekt spaghetti og rødvin og fint og flott med han her og så kom jeg til drammen alene og fant ingen sykkel på stasjonen, for den hadde visst noen veldig lyst på i natt (det var bare ulykkessykkelen til søsteren min så det går fint), men på hybelen møtte jeg dette og tenkte for tusende gang at jeg skal rydde i dag, da også vasket jeg endelig alle klærne mine og hang de ut til tørk, og dro til sande for å spille med sax pistols - ja verdens beste navn, og nå regner det og klærne mine kommer aldrialdrialdri til å overleve og jeg hoster.

FIN HELG!

onsdag, mai 19

chaud

det er så varmt at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg, kan ha noe med å gjøre at jeg muligens har feber, for 24 grader pleier da å være utholdelig? i dag har jeg hatt fri fra skolen, mens nesten alle andre har hatt matteeksamen og jeg har spist brunt sukker med kald te og honning og tatt bilder ute (der det er altfor varmt) og jeg har spist paradis-is med Elise og gått rundt i varmen langs elva, men nå synes jeg bare det er altfor altfor varmt, men jeg kan jo ikke klage, det er tross alt bedre å ha 24 varmegrader, enn det er å 24 minus, og det er jo ikke veldig lenge siden det var så kaldt og dette er forresten de fineste blomstene i verden, og det har de alltid vært så lenge jeg kan huske, lilla og gule og fine.

tirsdag, mai 18

norvége

17.mai var fint. I dag sitter jeg og er død og syk og drikker litervis med te.

Jeg spiste frokost med en Elise som var rød og jeg ble tatt bilde av av mamma som ikke er helt venn med speilreflekser, sammen med en fin bror som var glad og jeg møtte gamlekorpset mitt og alle var så glade, så glade og Julie ble angrepet av små aspiranter, og måtte marsjere også gikk jeg i tog, til jeg ikke orka å gå rundt hele løypa siden vi gikk sist av alle i hele Drammen, så jeg gikk og fant folk som hadde blitt kidnappa av russen og fikk vann i verdens største glass og Eline som spiste pommes frites, og Jørgen og jeg spiste FALAFEL (hvorfor selger de ikke falafel overalt?!) og vi så på russ som var glade og slitne og røde og jeg spiste ingen is, og ingen pølser eller andre ting, også gikk alle hjem og han med de alt for store klærne og jeg sovna på sofaen med en gang vi kom hjem, og til slutt spilte jeg med DKO i teatret, der alle var dobbelt så slitne og like syke som meg. Hadde alle andre fin 17.mai?

søndag, mai 16

puser

På onsdag var Elise og jeg hjemme og så på småkattsler, det er kanskje det jeg savner mest med å bo hjemme. Babypuser.
De er en måned gamle, bare. Åhh, finest.

søndag, mai 9

fzzt

I går var Anja og Therese og jeg kjøkkensjefer, og vi fikk Fanta Exotic det var lykke og fantastisk, for vi trodde ikke man solgte det lengre etterpå fant jeg verdens kuleste vaskemaskin som jeg skal ta med meg hjem, jeg og den oppvaskmaskinen var litt av ett team - plutselig var 46 tallerkner og en million kniver og gafler rene på ETT minutt og Anja var bestevenn med dusjekrana, og den var superkul helt til den bestemte seg for å fly løpsk rundt i rommet og sprute vann på alle som rørte på seg, litt som dusjen vår på hybelen liker å gjøre også var russen på besøk på hybelen og sånne som liker å leke med rosa fjærboaer og noen viste muskler og blåmerker etter dyr massasje også vet jeg ikke helt hvor resten av bildene bestemte seg for å ta veien, men i dag har jeg vært på konfirmasjon og tatt firehundre bilder på konfirmasjonen var alle glade og sånn selv om noen var mest opptatt av å ta bilder av seg selv (og snakket om fine Århus og sånt, så nå skal jeg virkelig komme inn på konservatoriet og bo der i minst fem år, virkelig) og Julie var fin og satt ute i kulda og skulle ikke fryse og ble tatt bilder av og nå har jeg vært på Picasso med Kristine fordi hun er bursdagsbarn og finest, selv om hun liker å gjemme seg på bilder
Morrohelg, har alle andre hatt det fint? Og tenk, nå er det bare tre skoledager, og langhelg!

lørdag, mai 8

lakriste

I dag er det fint vær og varmt og inne på rommet mitt er det tusen varmegrader og sol, så det er umulig å sove lengre enn til ni. Ute er det fine bjørketrær og fugler og Elise (som ikke har noen andre venner enn meg, fordi de er på russetreff i Stavanger) hadde med seg verdens kanskje beste te hjem fra sverige i går, myntelakriste! og i går kveld så sykla vi og balanserte på murer og hang på Union, og møtte Ann Synnøve som fikk tilbake skinnjakka si, også var vi på Shell to ganger og kjøpte godteri til halv pris (selv om det nok hadde vært billigere å kjøpe til full pris på Kiwi) Menmen.

fredag, mai 7

strawberry-lime

Jeg har lekt (for mye?) med lys. Og spist fin middag med Flise/Cellise med minipizzaer (som er noe av det beste som finnes, kanskje) og spist is som koster ingenting og litt mer is og vært litt trist også har jeg endelig sett korpset som bråker så mye hver torsdag med egne øyne, og de var virkelig ikke mange stakkars (likevel klarer de å forstyrre husfreden i hele nabolaget) og lekt mer med lys og spotify og duk på bordet når det var sent og mørkt og fint og egentlig hadde vi finekjoler og alt også, men det ble ikke med på bilder.

Rarfin torsdag. Og i dag er det fredag og jeg vasker klær (synd vi ikke har noe tørkestativ bare..) og rydder og skal på skolen for å ha Frisbee og Filosofi, og på BarrattDue-prøvespill med kvartetten, også er det helg, helg full av konfirmasjoner. Hva skal andre i helgen?

onsdag, mai 5

jusqu'à

alene

musikk

lys

natt

det fineste.
byen med lysene er for fin til at jeg kan sove, man kan ikke annet enn å sitte å se og se, med litt bedre utsikt og oversikt enn de man ser. menneskene som går der nede på veien, de som går der og tror de er helt alene i natten og verden, sammen med stillheten og lysene. ubeskrivelig og for fint.

mandag, mai 3

kantarell


(nye spotify er skummel)
finesanger nå.

søndag, mai 2

eisley

Mister, I don't believe in you
Mister, I don't believe in you
Just come clean all around me
With your headbleeds and your nosebleeds, too
I don't see that there's a truth
In the way you're talking to me

But let's give it a try
Let's keep it for truth
Why do you want to fall to pieces?
Let's give it a try
Let's keep it for truth
And come clean all around me
And come clean all around me, oh

Mister, I don't believe in you
Mister, I don't believe in you
With the way you're talking to me
Oh, it's so soothing

And let's give it a try
Let's keep it for truth
Why do you want to fall to pieces?
Let's give it a try
Let's keep it for truth
And come clean all around me
And come clean all around me

Would you come clean all around me?
Just come clean all around me, oh

Listen to me
You pull me apart
And I know it wasn't you
'Cause you were not there
And why do you feel sorry?
Let's give it a try
Let's keep it for truth
Why do you want to fall to pieces?
Let's give it a try
Let's keep it for truth
And come clean all around me
And come clean all around me

Would you come clean all around me?
Just come clean all around me, oh

Come clean all around me
Come clean all around me
Would you come clean all around me?
Just come clean all around me, oh


come clean.