søndag, august 29

regnsøndag

i dag har jeg drukket to liter te, øvd og vært på hytta (og miniloppemarked i Hyggen der jeg fikk en stygg ullgenser av mamma som jeg liker litt)

på hytta møtte jeg liten kusine som hadde fått kornett og ville ha meg til å lære henne å spille (flott at det eneste jeg kan på kornett er c-durskala.) og av mormor fikk jeg påskeegg, påskeegg! ah, lykke og enda bedre, når jeg kom hjem i går hadde jeg komfyr og spisebord og blomster og to nye gamle vesker, mamma har vært på loppemarked! (så kommer man på besøk nå kan man få varm mat til en forandring)
og nå drikker jeg mer te, og vil se film, men har ingen.

torsdag, august 26

inspirasjon

Plutselig inspirasjon til å lage nytt tema og blogge og rydde og øve. Jippi! Og pc'en min er ikke tregere enn skilpadder lengre (og har windows 7 som jeg ikke forstår), men den har ikke Photoshop mer, så først var jeg dritsint i en dag, men så fant jeg Gimp og det var gøy også lagde jeg nytt tema til bloggen som jeg hadde gitt opp før Øya (som jeg vil blogge bilder fra nåå, og vil tilbake til). Så deet, og pilates er det eneste konstruktive jeg har gjort i dag selv om jeg hadde tenkt å leke med Elise som drar til Toneheim og blir borte lengelenge, men hun var umulig å komme i kontakt med så jeg måtte trøstespise salat i pita - men nå er det greit, for jeg har fått formell unnskyldning.

Også har jeg fått nytt liv og nytt klesskap og ny mat og alt er egentlig ganske så fint, og det er ganske så deilig å bo alene og jeg vil bare øve og ta bilder og være kreativ heletiden!

(også blir jeg aldri fornøyd med fargene og skriftene og bare endrer heletiden. æ. hva er superstygt?)

mandag, august 9

querellé

Nå har jeg vært i Danmark med kvartetten. Og solnedgangene utenfor Århus har det fineste lyset som finnes.

Jeg har så lyst til å flytte til Danmark, nesten nå med en gang. Men det er fint å være her også, sitte alene i hybelen, faktisk alene på ordentlig, nå er det bare jeg som bor her, og i morgen drar jeg på Øya med noen av de fineste menneskene jeg vet om, og jeg gleder meg supermye, og skal jobbe i baren på fredag og lørdag i tusenvis av timer, og skal på nrk-super for å være statist i barne-tv-serie på torsdag, og nå burde jeg pakke, men klokka på hybelen er kvart på fire, og det er bare en lyspære som har holdt ut i ett år, i stua, så jeg føler ikke jeg har så dårlig tid (og jeg pakker da aldri mer enn to timer før jeg skal dra, uansett, hvordan skal man liksom kunne planlegge hva man vil ha med tidligere enn det?)