VINTERBLOMST.COM VINTERBLOMST.COM VINTERBLOMST.COM VINTERBLOMST.COM VINTERBLOMST.COM VINTERBLOMST.COM VINTERBLOMST.COM VINTERBLOMST.COM

v.i.s.

Veronica, 18, Drammen, musikk, musikk, saxofon, foto, sjokolade, rødvin, lys, blomster, puser, canon, selmer, bokeh, noter, sommerfugler, svaler, løvetann, kjoler, festival, piano, natt, trær, stjerner, ullsokker, armbånd, sommer, byen, skjerf, spotifyspillelister, finelinse, vinter, armbånd, skjerf, fyrverkeri.
bildene blir sånn på grunn av
finelinse (canon ef 50mm f/1.8 II)
lykkelinse (canon ef 35mm f/2)
&filteeer
polarizer - UV - UV/hjerte/whatever - close-up 4+
redigering...?
gimp 2.6
egentlig
skjønner jeg ikke hvorfor jeg har blogg, når jeg har altfor mye annet å gjøre, og bor i en littforstor hybel alene som ikke lar seg rydde eller varme opp, og når jeg burde øve saxofon i minst fire timer hver dag for å kunne leve av det resten av livet, og være verdens beste klassiske solosaxofonist, men rømmer til foto- og bloggverden litt for ofte istedet. helst skulle jeg bodd i en liten fransk by (eller Montmartre og Paris) og bo i en litt for liten leielighet med gratis strøm og fine skygger på veggene og stearinlys og te og vin og noter overalt, og snakke flytende fransk og kunne gjøre akkurat det jeg har lyst til akkurat når jeg har lyst til det, og studere musikk i Danmark samtidig (for det vil jeg ikke i Paris.) og ta fineste bildene verden noengang har sett og sitte i en stor vinduskarm og se utover lys fra byen rundt, gjennom hele natten og filosofere og tenke og skrive. helst sammen med noen andre fine folk også, sånne ordentlig fine folk, som bare er fine uansett hva som skjer og skjønner alt selv om ingen har forklart noesomhelst. og bare sitte på kafeer hele dagen og gå rundt i en by man trodde man kjente, men likevel stadig finne nye steder. også vil jeg alltid vite alt om alt og alle, og lære tusen nye ting hele tiden, og her jeg er nå har jeg kommet bare ved hjelp av flaks. jeg er altfor heldig.