tirsdag, oktober 26

minusgrader

i forrige time hadde jeg historieprøve. i neste time har jeg åttifiresiders filosofiprøve om ting jeg ikke aner hva er. og utsatt prøve er ikke aktuelt, nei.

når jeg kom tilbake til norge så døde først pcen min og verden var fryktlig hele dagen før NM (helt til jeg møtte jørgen og eline, da), men på søndag så fiksa filip pcen også nekter mobilen min å skru seg på, og den gamle har delt opp skjermen i to og leker kul og speilvendt, det er altfor kaldt og altfor mye å gjøre, og karakterene mine har tydelivgis ikke likt at jeg har vært i nice, så nå har jeg fått meg treere, og treere, det er dritkult.

helst vil jeg bare sove til sola vekker meg og det er iallefall mer enn null grader ute, og ta bilder av fine ting og bare spille i moll og f-mixolydisk når jeg vil og sitte på kafé med de fineste menneskene jeg vet om og se på film og drikke japansk te fra frankrike eller fransk te fra nice eller bordeauxvin fra monoprix til 2,49€ og spise minikinderegg man ikke får tak i i Norge lengre. hver dag. med fineste folk. jeg liker egentlig ikke høsten. hva er det som er så fint med at alt fryser ihjel da?

også hjelp, har jeg søkt Århus, og prøvespill i januar. jeg vil ikke være så stor at jeg søker på universiteter og konservatorier, jeg har jo ennå ikke bestemt meg hva jeg vil gjøre på vgs!

3 kommentarer:

eirinsurr sa...

heihei, veronica. om du husker meg, da. Jeg vil høre mer om Nice. te snart?

Kathleen sa...

Typisk katter :P

Elise sa...

Liker filip :D