tirsdag, desember 14

julll

jul var mye koseligere før, når man var liten og ønsket seg tusen ting, som man gjerne hadde altfor mange av fra før av, når snø var det fineste i verden, og skiturer og snøhuler og julekalendere var det beste man visste, nå derimot. ikke helt det samme.

det hjalp litt med julelys fra mormor og bestefar i vinduet, og ryddig hybel og nyvaskede ulljakker som gardiner og stearinlys og te og sjokolade og og plutselig er det ikke så mye blogg mer, overalt, men så har alle altfor mye å gjøre fordi skolen ikke klarer å samarbeide med seg selv eller elevene. jeg vil sove til nesteuke, helst til lille julaften, hadde ikke det vært fint? for jul er egentlig veldig bra, og nyttår og romjul er kanskje det beste jeg vet i hele verden, nesten.

5 kommentarer:

eirinsurr sa...

lenge leve romjulen! og godt å se du lever. date lillejuleaften?

Synne G sa...

Endelig tilbake :D

Synneopsis sa...

Enig i alt, du skrev vel det jeg føler på flere områder. Julestemningen kommer kanskje snart? Når skolen slapper av litt med alt.

Jørgen sa...

endelig innlegg. skulle ønske jeg så deg idet vi ønsker det nye året velkommen, men vi har jo alle dagene i 2011 på oss, så det går kanskje greit, likevel.

nuss pluss på deg

Elise sa...

Romjul er det beste som finnes :D
Og fint med nytt innlegg også da